Miért van az, hogy sehol nem lehet minőséget kapni? Nálatok is ez a helyzet?
Figyelt kérdés
Egy 19.000 fős településen élek. Egyszerűen nem tudok semmi normális minőségű ételt rendelni. A legtöbb helyen minden étel alapja a papír vékony csirkemell amit vagy kirántanak vagy tesznek rá mutató jelleggel valamit és iszonyat minőségű sajtot. A tészták mind ugyanolyanok. Eddig egyszerűen megoldottam mert főztem magamnak de jövő héten nem lesz sütőm. Egy ekkora város nem lenne képes eltartani egy normális éttermet?2021. jan. 10. 11:49
11/12 anonim válasza:
#10 Jogos, ettem már pocsék pizzát én is. De talán ha egyszer kitapasztalja a kérdező, hogy melyik helyen jó a pizza, akkor feltehetően onnan a többi fajta pizza is nagyjából jó lesz.
12/12 anonim válasza:
sutőt nemis szoktam használni mégis olyan kajákat eszunk hogy azt éttermekben nem találnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!