Cegléden lehet kapni töltött szélű pizzát?
Figyelt kérdés
Olyat aminek a szélébe sajt van töltve.2021. jan. 6. 17:58
1/3 anonim válasza:
Ezt sajnos nem tudom. Viszont azt igen, hogy olyan gyorsfagyasztottat lehet kapni a Spar-ban (nálunk, és másik településen is láttam már), aminek sajtos széle van. Kicsit más az íze, mint a rendes, helyben sütötteké. (Nekem nem ízlett egyik se. Mármint a töltött szélük.)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet :) Sajnos ezeket a kész pizzákat nem szívesen fogyasztanám, eddig még egyik se vált be korábban. :/
2021. jan. 6. 19:17
3/3 anonim válasza:
A Pizza Hut-nál van többféle töltött szélű pizza is. Ha nálatok arrafelé van Pizza Hut, akkor tőlük tudsz venni, rendelni ilyen pizzát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!