Mi az a desszert leves?
Figyelt kérdés
A Wasabi étteremben lehet kérni desszert levest (kókusztej vagy mangó) + bubble (eper, mangó, licsi). Aki esetleg kóstolta már, le tudná írni az ízét, állagát?2020. dec. 17. 13:44
1/5 anonim válasza:
A magós valami iszonyat jó. Az egyik kedvenc ételem ott...
Sûrû, krémes, kb ivójoghurt állagú. Nincsenek benne darabok.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. dec. 17. 15:11
3/5 A kérdező kommentje:
Esetleg meg tudod mondani, hogy a sushi táljuk mekkora? Barátnőmet szeretném meglepni, gondoltam veszek egy hetima tálat (14db-os), csak nem tudom, hogy két főre elég e egy tál meg két ilyen desszert leves.
2020. dec. 17. 15:14
4/5 anonim válasza:
Állagra hasonló, mint egy krémes leves, de mégsem leves, ezért elnevezték desszert levesnek, mert desszertként fogyasztható. Hivatalosan úgy tudom nincs ilyen gasztronómiai kategória. :)
5/5 anonim válasza:
Nem tudom az mekkora, de átlagban egy főre én 10-12 kis darabot legalàbb számolnék. Ha nagyobbak, akkor talán 7-8 is elég.
Vagy esetleg vegyél mellé egy kis tempura dolgot is, úgy már biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!