Este nyolc után lehet rendelni a Netpincérről vagy azt sem?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!2020. nov. 11. 13:35
1/15 anonim válasza:
Otthonról vagy a szálláshelyedről rendelhetsz, szerintem.
2/15 anonim válasza:
De honnan rendeljen, ha 7kor minden bezár???
3/15 anonim válasza:
Nem, 7- kor minden bezár! Szerintem akkor nem tudják honnan kihozni az ételt.
4/15 anonim válasza:
Akkor totálisan be kell zárnia az éttermeknek 7-kor? Mert én annyit láttam eddig hogy tilos egész nap az étteremben fogyasztani, és az üzletek bezárnak 7-kor. Nekem logikus lenne, hogy kiszállíthat az étterem este is.
(Eddig nem tudtam elérni a közlöny oldalát amikor próbáltam, bocsi...)
5/15 anonim válasza:
A vendéglátó egységek nem zárnak be 7kor lehet rendelni este 10ig de ha megnézed a netpincert ott lehet látni hogy meddig lehet rendelni
6/15 anonim válasza:
A 7-es zárás a vendéglátóhelyekre nem vonatkozik. A futár dolgozhat este 8 után is. Ergo jogi akadálya nincsen.
7/15 anonim válasza:
Nem értem, miért kell lepontozni. Inkább tájékozódnotok kéne.
8/15 anonim válasza:
Közben megtaláltam, tényleg nem írja a közlöny hogy be kéne zárni az éttermeket 7-kor:
Az éttermek vendéget nem fogadhatnak, vendégnek ott csak az étel elvitele céljából lehet tartózkodni. A házhoz szállítás
adminisztratív terheit a Kormány csökkenti, és bevonhatóvá teszi a taxisokat a feladat ellátásába. Az üzemi étkezdék nyitva
tarthatnak.
Csak tudnám,hogy ennek fényében akkor miért lettem lepontozva? :D
(4)
9/15 anonim válasza:
Én nem találtam olyat hogy 8 után futárok vihetik az ételt.
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ! Mindenkinek adtam zöld pipát, nem tudom ki pontozott le embereket.:(
2020. nov. 11. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!