Olyan éttermet tudtok ahol nagyon finomak az ételek budapesten? Esküvő miatt
Figyelt kérdés
2020. okt. 29. 13:52
11/33 anonim válasza:
Ha eskuvo szervezovel tárgyalnál, akkor a menut meg is kostolhatnad elore es a helyszínben sem lennel egy etteremhez kötve.
12/33 anonim válasza:
ma 15:07-es: KÉT emberröl van szó, ehhez nem kell esküvöszervezö meg menükostolás!
13/33 anonim válasza:
2 ember? :) bocs … en eskuvore gondoltam :P
(tanuk sem lesznek?) :D
14/33 A kérdező kommentje:
Lesznek,de étterembe nem jönnek
2020. okt. 29. 15:14
15/33 anonim válasza:
De hat ha csak ketten vagytok, akkor minek az etterem … vasaroljatok be mindenfele foldi jot, menjetek haza es fozzetek kettesben valami fejedelmit. Pukkantsatok el egy pezsgot es kesz is.
17/33 anonim válasza:
La Guna Étterem és Pizzéria (1215 Budapest, Árpád utca 1.) A magyaros fogásokat kifejezetten jól csinálják, jók az adagok (egy leves, főétel, desszert csomag még nekem is bőven elég, pedig nagyétkű vagyok), és ehhez képest nem is drágák. A pizzájuk szintén a környék egyik legjobbja, a nemzetközi konyhájuk viszont kicsit gyengébb, de azért egy gyorsbüfétől még mindig sokkal jobb.
18/33 anonim válasza:
2 főre én akkor bepróbálnék valami egzotikus és/vagy fine dining éttermet, ami alapvetően nem férne bele vagy nem akarnék arra költeni... de ez különleges alkalom. :D
Én pl. a magam részéről keresnék valami fancy japán éttermet.
19/33 anonim válasza:
Azért legalább a tanukat vidd már el egy kajára basszus
20/33 A kérdező kommentje:
Minek is kellene elvinnem őket ha ez kettőnkről szól? o.O
2020. okt. 29. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!