Szerintetek nem sok a 690 ft egy Mcdonald's-os sajtburgermenüért?
Régen ha beültünk a mekibe, mindenki sajtburger menüt evett, mert az a legolcsóbb opció, de folyamatosan emelik fel az árát, míg pár éve még 500 forint volt, utána 550, nemrégiben még 650 volt, most meg már 690 ft. Hova emelik még? Megértem, hogy a minimálbér is emelkedik, az árak is fognak, de szerintem ez ahhoz képest is drága, főleg, hogy maga a menü semmit nem változott tartalmában, csai 1.5x nő az ára lassan az eredetihez képest.
Tudom vannak ennél is nagyobb problémák, meg ne legyek ekkora dagadék, ki eszik ma már gyorsétteremben stb. stb.

Nagyon ritkán mekizek kb évente 2-3x akkor is csak sajtburgert veszek 3dbot és ha van édesburgonyát.
A munkahelyem mellett nyílt kfc, ott már 2x vettem sajtburgert és árban megéri. 2db 800ft és nagyon jól lakok tőle.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!