Hogyan lehet megszokni a meleg tanyerokat?
Figyelt kérdés
Meg soha nem pincerkedtem, de jott egy lehetoseg, hogy havi 600-700.000 forintot keressek es nem szeretnem elhalasztani. Az etteremben, ahova mennem kene, nem hasznalnak talcat sem feher konyharuhat, igy kicsit felek, hogy hamar megegetem a kezem. "Kezdo pincerkent" hogy tudnam ezt kivedeni?2020. aug. 19. 14:35
11/16 anonim válasza:
10!
Aha. Na és szerinted a kerdezo Gordon Ramsey éttermében fog dolgozni képesítés nelkul, vagy inkább a sarki kifőzdében?
12/16 A kérdező kommentje:
Hat azert nem a sarki kifozdeben, hanem Becsben az egyik etteremben, megnevezni nem szeretnem itt :) hideg tanyerral gyakoroltam, uressel, abbol 3 siman megy, 4-gyel meg gyakorolnom kell
2020. aug. 19. 17:10
13/16 Travis83 válasza:
#11: Mivel a kérdező nem írt konkrétumokat a munkahellyel kapcsolatban, ezért mondtam Ramsayt példának. Nem azért, mert csak nála van ilyen, hanem mert van ilyen.
14/16 anonim válasza:
13!
Tudom, 20 évig vendeglatoztam.
Kérdező, nem lehet valami nívós hely, ha képzettség és gyakorlat nélkül vésznek fel
15/16 A kérdező kommentje:
Azert vesznek fel, mert tetszik nekik, hogy a magyar mellett meg negy masik nyelvet beszelek 19 evesen, ami nem hatrany egy olyan varosban, mint Becs
2020. aug. 19. 18:11
16/16 anonim válasza:
Kèrdezö: a pszeudó-vendéglátóssal ne foglalkozz, minden hozzászólásából látszik, hogy fogalma sincs a témáról, de mindenbe beleköt.
Ami meg a kérdésedet illeti, kérdezd meg a többieket, hogy milyen tippeket tudnak adni. Ugyanis nekik is melegek a tányérok, és mégsem égetik meg magukat, azaz valami megoldás csak van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!