Milyen ebédet szoktatok kapni a menzán?
Figyelt kérdés
Mit kaptok ritkán? És mit sűrűn? Mi a kedvencetek és mit utáltok? Milyen egy átlagos heti étlap nálatok?2020. júl. 18. 09:36
1/2 anonim válasza:
Arany galuska nagyon ritkán van. Rántott sajt volt a kedvencem amit 8 év alatt 1szer kaptunk. Rizs és hús nagyon gyakori
2/2 anonim válasza:
Nekem nem volt problémám a menza kajával, sokakkal ellentétben. Általánosban és gimiben szinte minden egyes nap zöldség leves volt, néha előfordult paradicsomleves édesen vagy gyümölcsleves. Spagettit sokszor kaptunk, néha rá tettek a tetejére egy rántott húst is. Ezzel a felállással menzán találkoztam először, de nekem tetszett. Ami nagy kedvenc volt még, az a tejbegríz. Az jobb volt, mint otthon. A főzelékek is nagyon gyakoriak voltak, főleg a sárgaborsó főzelék hússal a tetején, de ezt ki nem állhattam. Általában egyszer a héten adtak valami kis desszertet, általában linzert vagy narancsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!