Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Budapest olcsó jó éttermek?

Anonimusvarilius kérdése:

Budapest olcsó jó éttermek?

Figyelt kérdés

2020. júl. 13. 20:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Mi számít nálad olcsónak, illetve jónak?
2020. júl. 13. 21:13
 2/14 A kérdező kommentje:
#1 mondjuk egy ember max 5000 ft-ból megtudjon kajálni levessel meg másodikkal együtt esetleg az sem árt ha a desszert is belefér🙂
2020. júl. 13. 21:33
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Lecsó
2020. júl. 13. 21:47
 4/14 anonim ***** válasza:
27%

"#1 mondjuk egy ember max 5000 ft-ból"

Ember ez már nem az olcsó kategória, jól ki lehetsz tömve :D Ildikó konyhája nem tudom, most nyitva van-e, de ők viszonylag olcsók, kínai éttermek, néhány japán is egész alacsony áron van.

2020. júl. 13. 21:55
 5/14 anonim ***** válasza:
84%

Hát nem tudom, 5ezerből 3 fogás az inkább kifőzde kategória.

A közepes éttermekben is 3-4e körül van egy szárnyas/sertés főétel, van ahol talán ebben már benne van a köret is. Azért érdemes tisztázni, hogy mit jelent a kérdezőnek a jó, mert én ha kó étteremre gondolok akkor pl egy jó kis steak ugrik be valami jóféle sörrel. Ez nem nagyon áll meg 5k alatt, max valami nagyon külvárosi helyen, de ott a minőség se biztos, hogy olyan.

2020. júl. 13. 22:08
 6/14 anonim ***** válasza:
8%

"Hát nem tudom, 5ezerből 3 fogás az inkább kifőzde kategória."

Miért, étteremben nem főznek ki?

2020. júl. 13. 22:13
 7/14 anonim ***** válasza:
34%
5-ös egy proli, aki itt veri a nyálát, de lebukik a stílusával.
2020. júl. 13. 22:19
 8/14 anonim válasza:
8%
Sajnos Romániai vagyok nem tudon hogy milyen árak vannak budapesten nézz utána a neten az olcsó és jó éttermek után sok sikert
2020. júl. 13. 22:24
 9/14 Ami igaz az igaz válasza:
73%

Nem tudom a kérdésre a válasz, de nézz utána, sok sikert.

kb ezt írtad #8 :D

2020. júl. 14. 00:26
 10/14 anonim ***** válasza:
82%

#5 vagyok

Szerintem egymás minősítgetése inkább vall proli hozzáállásra, de mindegy.

Számomra étterem, ahová leülsz, van normális pincér, aki felveszi a rendelésed, amit utána frissen készítenek el neked (természetesen ésszerű keretek között, a marhát nem akkor kezdik amjd el levágni).

Ezután kellemes, csendes környezetben, nyugodtan tudsz fogyasztani. Lehet étteremnek hívni Mari néni büféjét is, de pont ezért kérdeztem, kinek mit jelent a jó. Vidéki étteremben sem láttam 2-3e/főételnél alacsonyabb árakat. Ha beülsz egy pizzériába (nem pizzaking és tsai), egy pizzát sem kapsz 2e Ft alatt. Mutassatok olyan igazi éttermet Budaspesten, ahol 5ezerből jót kajálsz 3 fogással, egy jó sörrel/borral.

2020. júl. 14. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!