Magyarországon hol lehet kapni a legfinomabb lángost?
Igazából utálom a lángost. És azért mert mindig rossz lángost kaptam mindenhol. Az egyik vagy olajos volt, vagy hideg, vagy nagyon ki volt sajnálva a cucc a tetejéről.
És most elhatároztam magamat és adok neki még egy esélyt. És most keresem az ország legfinomabb lángosát!! Legyen bárhol én elutazok érte.
Írjatok konkrét helyeket ahol szerintetek a legjobb a lángos.
Sehol.
Én is mindig úgy vagyok, hogy túlsült, kemény, szinte nyers, hideg, olajos, fura szagú, vagy amit rátesznek, az nem jó. De a legjobb, hogy sok helyen ki van írva, hogy lángos, és nincs is, vagy éppen nincs. Mindig éppen akkor nincs.
Egyébként Székelyföldön szoktam jó lángost enni, meg kürtős kalácsot is :) Máshol még nem sikerült. Ja, meg otthon, a saját, az mindig jó.
Szerintem ne tegyél egy lépést sem, mert nem egyformák az ízlések, az igények, ami az egyiknek pocsék, az a másiknak jó és fordítva.
A világ legegyszerűbb tésztája a "piacos lángos" - vízzel, nem tejjel - otthon kisütve és azzal pakolod meg, amivel akarod!
1 kg lisztből megcsinálod, adagonként lefagyasztod és akkor eszel és olyat, ahogy akarod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!