Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Holnap utazok megyeszékhelyre....

Holnap utazok megyeszékhelyre.3-ig nyitva van a meki is. Ha bemegyek a mekibe onnan a természetbe egy kicsit majd a bevásárlóközpontba akkor ha igazoltat a rendőr elfogadható indok az egyéni szabadidős tevékenység és a vásárlás?

Figyelt kérdés
Milyen iratokat kérhet el? Viszek FFP2-es maszkot és igyekeznék távolságot tartani szóval remélem nem igazoltat. Csak jobb mindenre felkészülni.
2020. ápr. 14. 20:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Orvosnál voltam amúgy nem olyan rég az egyik legnagyobb városban. Nem hogy az állomáson de még a városban sem láttam egy árva rendőrt sem.

Bár tudom városa változtatja de ennek a korlátozásnak elvileg csak annyi a lényege hogy az idősek mikor menjenek boltba valamint hogy egyszerűbb legyen betartatni a társadalmi távolságtartást. Nem pedig az hogy senkit sem zavaró egyéneket büntessenek bucira.

2020. ápr. 14. 22:03
 12/20 anonim ***** válasza:
65%

Ok, ha te mondod, biztos úgy van.

Jó éjt!

2020. ápr. 14. 23:28
 13/20 A kérdező kommentje:

Mutass egy olyan pontját a rendeletnek ami szerint a természetbe egyedül és a boltba nem mehetsz el másik városba.

Szerinted a hegyekben meg a partokon kik vannak? Ősi bennszülöttek?

2020. ápr. 14. 23:30
 14/20 anonim ***** válasza:
78%

Basszus, azt mondtam, igazad van. Az se jó? :D

Egyébként a 3-4-es paragrafus. Tény, az nincs benne, hogy nem mehetsz Miskolcról Pécsre kenyérért. Mondjuk nem alapos indok, hogy az ottani kenyér esetleg finom.

Az 5. paragrafus pedig ír az egyéni sporttevékenységről, amiben a külterületet ajánlja, vagy a belterület zöldövezet.

De végülis igazad van, mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja.

Menj, mekizgess, shoppingolgass, érezd jól magad! És ne is foglalkozz azzal a sok idiótával, aki mindent megtesz a járvány lassításáért!

Jó éjt!

2020. ápr. 14. 23:44
 15/20 A kérdező kommentje:

Ja mert a sok kőgazdag promózza hogy maraggy otthon.

Nem megyek senki közelébe de tudod nekem nincsenek millióim. Nincs 500 m2-es házam mint Bazsikának aki kihasználta a sok kisebségit hogy meggazdagodjon. Sőt medencém sincs.

Külföldi termékeket pedig nem fogsz a sarki cba-ban kapni.

Betartom a társadalmi távolságtartás szabályait. Az pont elég. Maszkban leszek szóval fertőzni is nehezen tudnék ha neadj isten az lennék. Tudom nehéz lehet elhinni hogy valaki tud 2-3 méter távolságot tartani polgártársaitól.

2020. ápr. 14. 23:49
 16/20 anonim ***** válasza:
16%
Mondd azt a fakabátnak, hogy "közöd?"
2020. ápr. 15. 00:52
 17/20 anonim ***** válasza:
16%
Látod az ilyeneknek semmi se jó. Menj nyugodtan.
2020. ápr. 15. 08:50
 18/20 A kérdező kommentje:

Na kérem szépen. Rájöttem hogy felültem a sok facebook ajvékolónak. Hogy jaj így meg úgy megbüntetnek ha kimész.

Néhány óra alatt 1 rendőrrel találkoztam. Az is a falat támasztotta és telefonozott. Én meg jól beijedtem a sok hozzászólástól.

Egyébként maszk alig volt rajtam kívül valakin az is sokszor úgy viselte hogy az orrára már nem húzta rá. :D Mindenesetre pozitívak a tapasztalatok. Kevés ember de azért lehet élni a városban.

2020. ápr. 15. 18:58
 19/20 anonim ***** válasza:
31%
Maszknak amúgy sincs sok értelme
2020. ápr. 15. 20:21
 20/20 A kérdező kommentje:
Ja mert a pártkatona cili néni azt mondta? Minden szavahihető tudós pedig azt hogy van értelme.
2020. ápr. 15. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!