Holnap utazok megyeszékhelyre.3-ig nyitva van a meki is. Ha bemegyek a mekibe onnan a természetbe egy kicsit majd a bevásárlóközpontba akkor ha igazoltat a rendőr elfogadható indok az egyéni szabadidős tevékenység és a vásárlás?
Orvosnál voltam amúgy nem olyan rég az egyik legnagyobb városban. Nem hogy az állomáson de még a városban sem láttam egy árva rendőrt sem.
Bár tudom városa változtatja de ennek a korlátozásnak elvileg csak annyi a lényege hogy az idősek mikor menjenek boltba valamint hogy egyszerűbb legyen betartatni a társadalmi távolságtartást. Nem pedig az hogy senkit sem zavaró egyéneket büntessenek bucira.
Ok, ha te mondod, biztos úgy van.
Jó éjt!
Mutass egy olyan pontját a rendeletnek ami szerint a természetbe egyedül és a boltba nem mehetsz el másik városba.
Szerinted a hegyekben meg a partokon kik vannak? Ősi bennszülöttek?
Basszus, azt mondtam, igazad van. Az se jó? :D
Egyébként a 3-4-es paragrafus. Tény, az nincs benne, hogy nem mehetsz Miskolcról Pécsre kenyérért. Mondjuk nem alapos indok, hogy az ottani kenyér esetleg finom.
Az 5. paragrafus pedig ír az egyéni sporttevékenységről, amiben a külterületet ajánlja, vagy a belterület zöldövezet.
De végülis igazad van, mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja.
Menj, mekizgess, shoppingolgass, érezd jól magad! És ne is foglalkozz azzal a sok idiótával, aki mindent megtesz a járvány lassításáért!
Jó éjt!
Ja mert a sok kőgazdag promózza hogy maraggy otthon.
Nem megyek senki közelébe de tudod nekem nincsenek millióim. Nincs 500 m2-es házam mint Bazsikának aki kihasználta a sok kisebségit hogy meggazdagodjon. Sőt medencém sincs.
Külföldi termékeket pedig nem fogsz a sarki cba-ban kapni.
Betartom a társadalmi távolságtartás szabályait. Az pont elég. Maszkban leszek szóval fertőzni is nehezen tudnék ha neadj isten az lennék. Tudom nehéz lehet elhinni hogy valaki tud 2-3 méter távolságot tartani polgártársaitól.
Na kérem szépen. Rájöttem hogy felültem a sok facebook ajvékolónak. Hogy jaj így meg úgy megbüntetnek ha kimész.
Néhány óra alatt 1 rendőrrel találkoztam. Az is a falat támasztotta és telefonozott. Én meg jól beijedtem a sok hozzászólástól.
Egyébként maszk alig volt rajtam kívül valakin az is sokszor úgy viselte hogy az orrára már nem húzta rá. :D Mindenesetre pozitívak a tapasztalatok. Kevés ember de azért lehet élni a városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!