Holnap nyitva lesz Pécsen az Árkádban a KFC?
Csak azért kérdezem mert a Pécsi polgármester elrendelt egy szigorúbb intézkedést:
"Pécs Megyei Jogú Város Polgármestere 2020. április 10-én 08.00 órától 2020. április 13-án 22.00 óráig elrendeli a Pécs Plaza és Árkád Üzletházakban található üzletek kötelező zárva tartását a napi fogyasztási cikket értékesítő élelmiszerüzlet és drogéria, a gyógyszertár és a dohánybolt kivételével. "
Írtam egy levelet a KFC-nek és tőlük azt a választ kaptam hogy 9:00-15:00 nyitva lesznek a Pécsi Árkád étterembe illetve 10:30-20:30-ig kiszállítás is lesz.
Szerintetek akkor most mi igaz?
U.i: Csak szerettem volna magamnak egy Qurrito menüt házhoz rendelni.
Remélem hogy igazad van.....jó lenne. Amúgy Pécsen az Árkádban lévő KFC-nek nincs autós része....mert a plázán belül az kb. az első emeleten működik.
Azért is lett volna jó, mert van a Wolt-től 1000 FT vásárlási kedvezményem, és annak segítségével + némi kiegészítéssel szerettem volna házhoz rendelni. Remélem tudok is.
"Az Árkád és a Pécs Pláza bezárása a teljes hosszú hétvégén
A teljes hosszú hétvégén az Árkád és Pláza esetében is él Pécs Polgármestere a korlátozás jogával, ezért a patika, drogéria és az élelmiszerboltok kivételével minden üzlet bezárását elrendeli."
Forrás:
Utolsó válaszoló ezt ÉN is tudom.
Itt az a kérdés hogy a KFC miért válaszolta hivatalosan azt hogy NYITVA lesznek??????
Na akkor elmondom utólag mi történt a valóságba.
Megyek olyan délután 15 óra felé (szombaton, 2020.04.11.) a Pécsi Árkádba és azt látom hogy a KFC-be sötét kijelzők mellett félhomályba dolgoznak, és épp adják át egy Netpincér Go-s futárnak az ételt.
Hazamegyek megrendelem onnan a KFC-s kaját, és kihozták kb.30 perc alatt (igaz én wolt-on keresztül rendeltem).
Ezek szerint lehet a törvényeket másféleképpen is értelmezni.
Ehhez mit szólsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!