Jég miért nincs sok vendéglátóhelyen Magyarországon?
Figyelt kérdés
Sőt nagyon gyakori hogy az ital hűtve sincs. Ennek olyan alap dolognak kéne lennie.2020. márc. 23. 19:07
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, te milyen helyekre jársz, de én még soha nem találkoztam ilyen jelenséggel. Inkább direkt kellett kérni, hogy NE jéggel hozzák az italt.
2/4 anonim válasza:
Ahol van rá igény, ott van. Nézd, a szocializmusban a vendéglátás olyan alacsony színvonalú volt minden tekintetben (kivétel a felszolgálók mentalitása, ami jobb volt valamivel a mostaninál), hogy ahhoz képest a jelenlegi állapotok is már üdítőek. De azért nem kéne azt hinni, hogy itt Nyugat-Európa van, sem felszolgálás, sem kínálat tekintetében. Egyszerűen alacsonyabban van az igényküszöbe az embereknek. Nincs jég, a felszolgáló rühelli a vendéget és amit csinál, a szakács a szakmunkásban kettest kapott főzésből. :D Belefér.
3/4 anonim válasza:
Én még ilyen helyet nem láttam. Sőt, inkább az a probléma, ha nem hideg italt szeretnél.
4/4 anonim válasza:
Leírnád, hogy hol szoktál ebbe belefutni? Komolyan kérdezem. Az álmom néhány olyan hely, ahol jég nélkül és NEM jéghidegre hűtve lehetséges hozzájutni valami innivalóhoz. Az én tapasztalatom inkább az, hogy -50 fokos löttyöket szeretnek adni a legtöbb helyen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!