Legjobb ételek Budapesten?
Én arról szeretnék érdeklődni, hogy mik a legjobb helyek különböző fajta ételek szempontjából Budapesten? Kíváncsi lennék a legjobb pizzára, hamburgerre, cukrászdára, kávézóra és komplett étteremre Budapesten belül a ti tapasztalaitok alapján. De legfőképp a pizza és a cukrászda érdekelne.
Válaszaitokat előre köszönöm!
pizza: pizza me (tojom le, hogy gyorsetterem, ennel jobb pizzat talan csak a pilvaxban ettem)
hamburger: magic burger, black cab
cukrászda: nem tudok ilyet
kávézó: frei cafe, de szajhuzassal ajanlom, mert ugyan nagyon jok a kavek, de tobb helyen a baristak hozzaallasa a problema (nemcsak en tapasztalom)
komplett étterem: hachapuri, montenegro gurman, la pampa, es erdekes elmeny volt a lancelot etterem
Hááát, a Daubner max. közepes kategória teteje...
Persze nyilvánvalóan erre van kereslet, köszönhetően a hype-nak. Aki ki akar lépni a szokásos pártucat édesség ketrecéből, azért vannak bőven klassz újhullámos cukrászdák, ahol valóban különlegességeket lehet enni.
A legjobb pizzák: Pizzica, Donna Mamma
A legjobb hamburgerek: Bamba Marha, Black Clab, Tuning Bar & Burger
Kávézó: - A Frei, Sturbucks, Costa nem minőségi én értem, hogy színes meg 600 fajta sziruppal és 3 deci tejjel húzzák fel a maximum középszerű kávékat de ez nekem kevés.
- Ha igazán finom kávékat akarsz inni a Flow Specialty Coffee Bar & Bistro és a Budapest Baristas amit igazán ajánlani tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!