Hangulatos etterem Budapesten Valentin-napon?
Figyelt kérdés
Videki vagyok, de ezen a napon a baratommal egy etterembe szeretnenk menni Budapesten. Ar-ertek aranyban van valami hangulatos hely? (19L+22F)
O nem magyar, ugyhogy tradicionalis etterem is szobajohet
2020. jan. 27. 21:13
1/6 anonim válasza:
Dzsungel étterem,Tortuga,Sir Lancelot,Buffalo steak house(ez már kicsit drágább),hirtelen ezek jutottak eszembe :)
2/6 anonim válasza:
Eszembe jutott még a Dallas étterem
3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom, megnezem a honlapjukat! ☺️
2020. jan. 27. 21:38
4/6 anonim válasza:
Én az Ono Poké Bowl Bart ajánlom, tradicionális hawaii kaja, szerintem nagyon jó, az árak is jók. Mi párommal a Magic nevű, Harry Potter témájú helyre fogunk menni.
5/6 anonim válasza:
Ajánlom az Iguana mexikói éttermet, isteni finom ételek vannak és hangulatos is. De foglalni kell asztalt előre.
6/6 anonim válasza:
Hát én a Dzsungel éttermet nem ajánlom abszolúte, ha csak nem ott terveztek megöregedni egy szar kajára várakozva. Shiraz éttermet tudnám ajánlani neked. Vérbeli perzsa étterem, különleges ételekkel és hangulattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!