Szolnokon jó étterem, kávézó, cukrászda, ami nem drága?
Mostanában nyílt egy két jó (jobb) hely.
A BlackCat átköltözött a Tund helyére szuper hely lett, finomak a sütik (különlegesek) bár nem olcsó, nagyon finom a fagyi, és az nem drága!
Jó hely lett a BeerBurgers és a sütő úti BBq étterem is.
Hol volt korábban a Blackcat? Azt hittem, hogy a Tünde helyén eredetileg nyílt.
Egyébként valóban írtó drága.
A Szapáryn volt a másik oldalon az Óvoda út előtt.
Tényleg nem olcsó a süti, de egyedi és nagyon finom.
Akkor nem jött messziről :)
Sütiig nem jutottam el. Az 1000forintos 2decis üdítő után úgy döntöttem, elég volt belőle az az egy alkalom :)
A Kossuth téren a Gyurma is jó.
A vanília fagyijuk szuper.
Sütik se rosszak.
Tényleg lett azóta jó hely pár, pl a Sütő utcában a Pitvar étterem, a Hellasz Taverna újra a régi tulajjal fut ezért ismét szuper lett. Ezeket én mindenképp ajánlom, de a Beer&Burgers is klassz a Rep-Tár mellett. A Szapáry úton új tulaja lett a Maláta étteremnek ami szintén jó, bár nekem a régebbi étlap és a napi menük sokkal jobban bejöttek. Ha meg kis büfés jellegű de nagyon fini ízekre vágyunk akkor mi a Faló Büfébe megyünk, finom a hambi és a gyros is náluk, de van többféle étel is még, érdemes kipróbálni mert árban és adagban is nyerő.
A Kossuth téren a New York Café régebben az egyik kedvencünk volt, de az utóbbi időkben nem egyszer csalódtunk ételben/italban. Ugyanaz a hambi egyszer ilyen, egyszer olyan, a sajtszószuk sajtot nem látott annyira mű bolti sajtszósz ízű, az ételeknél a husi fele annyi mennyiség mint a sült krumpli, a limonádé meg vagy túl édes vagy túl savanyú - a kevesebb több lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!