Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mekkorák a strandon az óriás...

Mekkorák a strandon az óriás palacsinták? Hogy képzeljem el? Még soha nem ettem.

Figyelt kérdés
Tegnap volt egy riport a tévében, hogy a budapesti strandokon milyen árak vannak. Hamburger, hotdog, lángos árai még hagyján, bár az se olcsó, de a lekváros óriáspalacsinta 690 forint, a fahéjas-cukros és nutellás 890 forint. Hát gyerekek, pofám leszakad. Ez valami vicc? Mekkora az az óriás palacsinta? Mint egy családi pizza?:) Tényleg nem tudom elképzelni sem, mi kerül 890 forintba egy sima kakaós, vagy fahéjas palacsintán ennyibe.

2019. júl. 24. 15:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
A "kipakoltatták" az ugye azt jelenti hogy megmutatták érdekességként a riportban? Nem azt hogy nem engedték neki bevinni vagy ott elfogyasztani? Mert az tényleg durva lenne.
2019. júl. 24. 18:54
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen, megkérték, hogy mutassa meg, mit hozott, azaz vitt magával a strandra. Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. A bácsit nem zavarta. Egyébként tegnap volt az ATV-n a késő esti híradóban.
2019. júl. 24. 20:55
 13/17 A kérdező kommentje:
*Mármint a riporter kérte meg.
2019. júl. 24. 22:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy drágább ahogy valaki írta hely hangulat,stb ,otthon mindenki olcsóbban megcsinálja ,és ha megyünk nyaralni akkor ez azért belefér .
2019. júl. 25. 05:18
 15/17 anonim ***** válasza:
83%
Lehet én vagyok különc, de nem értem ezt a nyaraláskor belefér dolgot. Számomra elfogadhatatlan, hogy lehúzzanak csak azért, mert pihenni megyek. Inkább bérlek egy kis mobilházat, vagy egy kombit, netán egy furgont, és megcsinálom magam. Ha meg mondjuk ebédről van szó, akkor ott a bográcsozás lehetősége, ami nem mellesleg családi programnak sem rossz.
2019. júl. 25. 11:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
15# neked az a pihenes, nekem meg az, ha legalabb abban az 1 het/evben nem kell a konyhaban robotolnom.
2019. júl. 25. 13:36
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
15 nekem Magyarországon az pihenés ha kiszolgálnak,nyaralás alatt és nem kell főzni.
2019. júl. 25. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!