Persze. Ha kéred, külön elcsomagolják a húst, amit aztán odaadhatsz valamelyik ellenségednek. De kérhetsz akár teljesen üres zsemlét is, ha megér neked 300 forintot.
2019. júl. 24. 14:42
3/13 anonim válasza:
Kérni kérhetsz, de minek? Ugyanannyiba fog kerülni. Nem lenne benne más, csak hagyma, ketchup, mustár, esetleg sajt.
2019. júl. 24. 14:46
4/13 anonim válasza:
Ha meg nem adnak, fogod, 'azt kihajítod belőle a húst.
2019. júl. 24. 14:52
5/13 anonim válasza:
Persze, hogy kérhetsz, de akkor is teljes árat kell fizetned. Hát a helyedben nem tenném. Akkor inkább vegyél hamburgerzsemlét valamelyik üzletben, tegyél bele lapkasajtot kettőt-hármat :), még mindig olcsóbban jössz ki.
A volt barátom volt még ilyen lökött (bocs, nem rád célzok), hogy képes volt a 2000 forintos pizzát sajt nélkül kérni. Mondjuk én akartam többször is pizzázni, de ő a sajtot nem szereti. Milyen már a pizza sajt nélkül? Ráadásul nem is laktózérzékeny, mégsem szeret semmilyen tejterméket. Neki külön sajt nélkül sütötték. Becarás.:))
2019. júl. 24. 14:57
6/13 anonim válasza:
Lehet kérni. Én nem hús, hanem uborka nélkül szoktam, mert annak nem bírom az ízét. Külön megjelölik a csomagolást, hogy speciális rendelés, vagy valami ilyesmi szöveget írnak rá. Viszont nem lesz olcsóbb, ugyanannyiba kerül, mint a normál.
2019. júl. 24. 15:35
7/13 anonim válasza:
én ismerősöm meg gyrost szokott kérni hús nélkül, teljesen hülye 1500-2000 fizet krumpliért, egy kis zöldségért meg öntetért
2019. júl. 24. 15:53
8/13 anonim válasza:
Biztos lehet kérni de ennyi erővel ki is szedheted
2019. júl. 24. 16:58
9/13 anonim válasza:
Igen, de ha ismerőssel mész, akkor inkább szedd ki neki belőle,De csak sajtmentes szendvicsnél jó ez, mert ugye rajta van a sajt a húson, és akkor már sajt sincs benne, csak kecsap meg hagyma. Esetleg saláta meg öntet. Az még nem is rossz sajttal, pl a big mac.
Én sajt nélkül kérem, úgy kapom, mint az uborkás válaszoló...
2019. júl. 24. 17:40
10/13 anonim válasza:
A Burgerben van vega hamburger, abban hús helyett zöldségfasírt van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!