Vegánok! Ez szerintetek normális?
A videóban a kopasz alultáplált terhes nőci arról beszélhogy a születendő gyereke is csak gyümölcsöt fog enni. Szerintetek ez is tök oké meg egészséges vagy már a beteges kategória?
"Kopasz, alultáplált nő ".
Megnyitottam a videót. Hol van ilyen benne? Mert a nyitóképen nem látok ilyet.
Kicsit off: egyszer volt itt egy link egy youtube videóhoz, amit egy fiatal magyar lány készített a profi videós barátjával valamilyen egzotikus helyen (tengerparton). Vegánok, és ha jól emlékszem, egész nap csak gyümölcsöket ettek. Nagyon helyesek voltak. Nem tudjátok, mi a nevük, mi van most velük?
On: nekem nem tűnik alultápláltnak, se kopasznak (van haja), inkább az tűnt fel, hogy alig van szemöldöke (vagy csak szőke?), és jó kis táskák vannak a szeme alatt, bár ez lehet, hogy nem az étrendje miatt van. Fogalmam sincs, hány éves lehet.
Nem vagyok vegán, és nem sokat tudok erről az irányzatról, így nem is írok véleményt. A videó alatti kommenteket érdemes elolvasni, pl. volt egy hozzászóló, aki 5 évig volt fruitarian (előtte évekig vegán), és rendesen gallyra ment az egészsége. Lehet, hogy vannak egészséges "csak gyümölcsevők" is, de egy kisbabát így táplálni nekem elég kockázatosnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!