Zöldségfasirt probléma?
Többféle (vegán) zöldségfasirtot próbáltam az utóbbi idöben, és ami probléma számomra, az az állaga. Mindegyik elég "gumis", túl tömör és nem tudom, mit lehetne tenni, hogy lazább, könnyebb legyen.
Ha valaki tudna tippeket adni, nagyon megköszönném!
"Tócsni féle : Cukkini + sárgarépa (esetleg+krumpli) lereszel, besóz. Amennyi levét ereszt, azt megtartod, liszttel és fűszerekkel (bors, fokhagyma, ízlés szerint akármi) ragacsosra kevered (ha kevés a lé, adj hozzá némi hideg vizet). Teflonban kevés olajon lapos korongokat kell sütni belőle, közben megfordítva."
Ezt itt írta valaki egy kérdésre, és megcsináltam, de nagyon tömör.
Akkor milyen zöldségfasirt receptet tudsz ajánlani (vegán, tehát tojás meg tejtermék nélküli)?
Egyelöre még nem sikerült egyetlen olyat sem találni, aminek az állaga jó, ízre nincs gond.
Én nem szoktam fasírtot sütni nem tudok segíteni bocsi. Csak írtam hogy ha fasírtszerűt szeretnél ne tócsnival próbálkozz :) én a tócsnit imádom a fasírtot utálom. Szintén vegán.
Fb-n az ezt ettem ma vegán csopiban lehet tudnak segíteni neked.
Sajnos nem vagyok a facebookon, ott nem tudok körülnézni.
De köszi ennek ellenére, legalább tudom, hogy a két étel közt mi a különbség (eddig nem is gondoltam rá).
Viszont továbbra is keresek olyan receptet, ami lazább, fasirtszertü.
Próbáld ki darált zabpehellyel :)
Az össze is fogja rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!