A Salvus vít lugosít?
Az íze borzasztó, de állítólag lugosít.
A hatás gondolom egyénenként változó de biztos kell 1-2 üveg belőle mire hat.
Tudod ellenőrizni a vizeleted lugosságából, lakmuszpapírral.
Balf, Bükkszéki Salvus víz, Fonyód, parádi Csevice, szegedi Anna forrásvíz, Békés, Gyopárosfürdő, Gyula).
Gyógyvíz hatásai: az alkalikus gyógyvíz nyákoldó és epehajtó hatású, gyomorsav -csökkentő hatású és gyorsítják a sejtek működését.
Az 540 méter mélyről feltörő 39-40 C-fokos Salvus víz, összetételét tekintve a világon egyedülálló igen magas összes oldottanyag tartalmú (22205 mg/l). Az alkáli-hidrogénkarbonátos, konyhasós, jódos, brómos víz, jelentős mennyiségű szabad szénsavat, metabórsavat, szulfidként és metakovasavat tartalmazó ásványvíz, mely
Amint olvasható a Salvus víz több mint 22gramm oldott anyagot tartalmaz literenként
Nem olyan borzasztó az íze. Sós. Én kifejezetten szeretem a sós dolgokat, így a sós víz is finom nekem.
Ja, és két napja iszom, azóta nem kellett sem gyomorvédő gyógyszer, sem savlekötő. Már az első naptól fogva.
Naponta 2×1 dl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!