Vega diákok! Mit szoktatok elvinni magatokkal a suliba tízóraizni?
Figyelt kérdés
2018. márc. 7. 07:57
1/7 anonim 

válasza:

Répát. Egy tízórai nem a világ. Reggeli otthon, tízóraira meg egy kis répa vagy alma.
2/7 anonim 

válasza:

Főtt tojást (már a héj el van távolítva).
Bolti diákcsemege-mixet.
Almát.
Aszalt gyümölcsöt.
3/7 anonim 

válasza:

Én egyetemre járok és nem vegetáriánus vagyok hanem teljes növényi, de szerintem tudok releváns választ adni. 10-óraizni nem szoktam, helyette egy kiadós reggelit eszek otthon, de akár tízóraira is ehetném a reggeli egy részét, szóval mindegy. A legjobb szerintem egy zabkásával kezdeni a napot. Jól laktat, vitaminban gazdag, és széles a variációs lehetőség, és kb. 5 perc alatt meg lehet főzni 2 napra előre (és ha jól van elkészítve nem folyik, ez egy táskában előny). A másik amit néha viszek is harapni valónak az 3-4 darab alma. Az alma engem nagyon gyorsan jól tud laktatni.
5/7 anonim 

válasza:

A Tescóban vannak nagyon olcsó (saját márkás) aszalt gyümölcsök és a Lidl-ben lehet kapni nagyon olcsón magvakat, diákcsemege-mixeket.
6/7 anonim válasza:
Van amikor főtt ételt van, amikor szendvicset magvakkal, mazsolával, gyümölccsel.
A szendvicsre nagyon jó (házilag elkészíthető) a napraforgó/szezámmag pástétom, vaj, sajt, zöldségek.
Néha joghurtot granolával, kókuszreszelékkel.
Van amikor kekszet, ropit, egyéb ropogós dolgokat, ezek mellé mindig viszek almát, sárgarépát.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!