A vakvezető kutya vegán?
Az én kutyám fogta a kabátomat és a kapucninál fogva kirángatott a sufniból miközben pakoltam a kazánt, soha semmire nem volt oktatva, én nagyon mérges lettem azt hittem megvadult, rá egy pillanattal a zárt rendszerű kazán egy ik kineneti csöve elpattant és gőzoszlop csapott oda, ahol guggoltam...
Vegen, vagy nem vegan... leszarom, a kutya a legjobb barátunk.
És hall lát érez olyan dolgokat amiket mi soha...
Elvileg igen, a kutya önszántából csinálja, pont ezért 100-ból kb 1 kutya felel meg vakvezető illetve más segédkutyának, amelyik nem akarja az nem is csinálja jól ezért nem is használják annak.
A drogkereső kutya pl ha jól tudom játéknak fogja fel a munkáját ezért neki ez olyan mintha otthon a te kutyáddal játszanál jutalom falat elrejtőset.
Egyébként sok kutya tanítás nélkül is segíteni próbál a gazdájának, tulajdonképpen itt kiválasztják az erre hajlamos kutyát és megtanítják HOGYAN tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!