Miért nem tudom megenni azt a húst amit én főzök/sütök?















Nalam is igy volt.
Amikor egyutt eltem a parommal -ha napi szinten nem is de minden 2.nap foztem.- legtobbszor husetelt keszitettem.
Egyszeruen mar nem tudtam az etelre ugy tekinteni mint azelott...mikor meg anyu fozott rank. :))
Azota meg valogatosabb lettem, pedig mar ritkan fozok. Tekintve hogy szakitottunk





Legyetek vegàk..
A hús olyan undi😥😨
Talán úgy fűszerezd és ízesítsd mint azok akiknél ettél és ízlett.
Lehet csak egy kis gyakorlat és pár fűszer hiányzik:)
Ha nem az a problémád,hogy szánod azt az állatot amitől a hús származik...akkor nem tudok másra gondolni.
Például én nem eszek emlős állatot csak baromfit (néha megfőzöm másnak),de én nem fogyasztom.
A nyáron elkezdtem csibéket nevelni és párat megszelíditettem -mondván őket úgy sem öljük meg csak a többit akik "vadak" ...
mondanom sem kell,hogy eddig csupán kettő "vad madár" halt meg úgy,hogy a szomszéd ölte meg,feltisztítottam-egyiket megfőztem vendégek azt mondták finom lett,én nem ettem belőle...
Azóta csak etetjük őket (szuper üzlet)....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!