Növényi tej olcsón?
Figyelt kérdés
Sziasztok :)
Az a kérdésem, hogy Budapesten tud-e valaki esetleg olyan helyet, ahol olcsóbban lehetne növényi tejeket venni?
Szoktam csinálni is, de néha jól esne bolti is.
Tippek esetleg?
2017. márc. 21. 20:37
1/8 anonim válasza:
Érdemes az akciókat keresni, most pl a pennyben lesz 300-ért, máskor a rosmannban szokott lenni, meg a Magdi anyus féle eurósokban. Ezek amúgy is a legolcsóbb beszerzési helyek. :-)
2/8 anonim válasza:
Komolyan lesz a Pennyben 300-ért? Az szuper ár érte! Én a Lidlben szoktam venni 500 körül, azt hittem, az egész olcsó...
3/8 anonim válasza:
Lidliben a bio heteken bio szójatej 350-mostanság volt, tuti van még nekik
Aldiban 300 körül szokott akciós lenni
DM közeli lejáratúak féláron szoktak lenni, ill kuponos akció is szokott lenni rájuk
4/8 A kérdező kommentje:
wáó köszönöm szépen
2017. márc. 22. 06:15
5/8 anonim válasza:
Na hát ezt jó tudni!
Én a legolcsóbban 550-ért veszem az euro family-ben.
6/8 anonim válasza:
A Penny marketben 299 ft holnaptól, új termék lesz. Utána 399 lesz literje.
7/8 A kérdező kommentje:
Azta, köszönöm! Holnap akkor bevásárolok belőle
2017. márc. 22. 20:10
8/8 anonim válasza:
Ha szereted a szojatejet, akkor ajanlanam, hogy a DM-ben nezd, mert ott le szoktak ertekelni. Es a Lidl-ben, Aldiban viszonylag megfizethetö aruk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!