Rönal kérdése:
Vegánok ti minek örülnétek egy mikulás csomagban?
Figyelt kérdés
2016. nov. 21. 09:53
11/15 anonim válasza:
Szeretem mikor jönnek azzal, hogy nem értünk a biológiához, kémiához, de közben nem tudja miből van a csoki :)
12/15 anonim válasza:
Nos, mivel a mikulás ártatlan állatokat használ ki, fogja őket a szán elé, és kényszeríti őket, hogy húzzák azt, így a mikulás rohadtul nem vegan... tehát annak örülnék, ha nem hozna csomagot!
14/15 lencsefőzelék válasza:
Kevéssel is beérem, én már egy vesszőnek is örülnék: Vegánok, ti minek örülnétek egy mikulás csomagban?
15/15 anonim válasza:
Én nem vagyok vegán, de ha egy vegánnak kéne mikuláscsomagot adnom, a következőt csinálnám: Összeszedném a legjobb hozzávalókat (esetleg kideríteném a kedvencét) egy házilag elkészíthető müzliszelethez, rengeteg recept van, általában zab, magvak meg aszalt gyümi, tetejére olvasztott vegán csoki. Aztán megsütném (ha nyert vegán akkor megcsinálnám) és szépen becsomagolnám neki. Mivel ennyi kb. annyiba kerülne jó minőségű alapanyagból, mint egy normél mikuláscsomag, szerintem az illető nem sértődne meg és nagyon örülne neki. :) Kapna egy szép csomagolást még, meg esetleg valami apróságot, pl. egy vászontatyóra nyomatnék valamitvagy beletennék egy utalványt egy vegán étterembe. :) Ja, még rá lehet küldeni pár mandarint vagy datolyát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!