CitromPeti kérdése:
Szeretnék életmód szerűen átállni a vegán táplálkozásmódra. Tudtok ajánlani jó könyveket hozzá?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg van aki olyan jàrtas benne ès szìvesen segìtene beszèlgethetnèk vele facen vagy bàrhol? Előre is köszönöm!2016. szept. 12. 06:50
1/10 anonim válasza:
Szia! Én szívesen beszélgetek veled, ha érdekel az én életmódom stb. Főleg filmeket tudok ajánlani, pl: Earthlings, Cowspiracy, Forks Over Knives, Speciesism...
2/10 anonim válasza:
Ha nem az elmélet érdekel, akkor a Kristof konyhájában jó receptek vannak és a Stőhr Gréta könyve is jó.
3/10 anonim válasza:
A helyes táplálkozás részében szívesen segítek, eléggé képben vagyok az olcsó de egészséges ételekkel és a vegán menütervezéssel :-)
4/10 anonim válasza:
Steiner Kristóf könyvét csak ajánlani tudom
5/10 anonim válasza:
Vegán állatvédelem - Bonifert Anna - Kezdő vegánok könyve - ingyen letölthető
7/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a vâlaszokat! Legyetek szivesek, aki irta, hogy segìt szìvesen jelöljön be. :)
2016. szept. 13. 07:15
8/10 Dodi2013 válasza:
Hogyan legyek vegán?- Sarah Taylor :)
9/10 anonim válasza:
Videók is vannak róla, nézd meg ezeket. (kicsit hosszúak, de érdekesek)
https://www.youtube.com/watch?v=mLk0hYiX_Ak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!