Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért ég a paradicsomos...

Miért ég a paradicsomos ételektől a gyomrom gyakran?

Figyelt kérdés

Rossz ételtársítás?

Vagy rossz elkészítés?



2016. máj. 2. 12:55
 1/5 pepe98 válasza:
A paradicsom sok savat tartalmaz, szerintem csak nem bírja a gyomrod. Lehet már egyébként is van egy kis gyomorsav-túltengésed.
2016. máj. 2. 13:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
nem bírja a gyomrod. nekem is ég ha nem rakok bele cukrot. mondjuk a bolognaiba, vagy a paradicsomos káposztába. de utóbbit amúgyis édesen szeretem, előbbibe meg egy teáskanálnyit rakok fél kiló húshoz és fél kiló tésztához, tehát elenyésző, de finomabb és nem lángol tőle a gyomrom :D
2016. máj. 2. 13:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Az elkészítés nem nagyon játszik szerepet a dologban(hacsak nem rántott ételről van szó), inkább a szervezeted. A paradicsom meg kimondottan a savserkentő élelmiszerek közé tartozik. Nézz utána a neten, mert ezt sokan semminek tartják, de valóságbban sok komoly baj okozója lehet.
2016. máj. 2. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Van, aki nem bírja.

Próbáld ki úgy, hogy lehúzod a paradicsom héját/bőrét mielőtt felhasználod. Ha a bőre nem kerül bele, akkor kíméletesebb.

2016. máj. 2. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem bírod valószínűleg, próbáld meg héj nélkül enni, de lehet, hogy így sem fog menni. Az epéd rendben van?
2016. máj. 2. 18:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!