Miért ég a paradicsomos ételektől a gyomrom gyakran?
Figyelt kérdés
Rossz ételtársítás?
Vagy rossz elkészítés?
2016. máj. 2. 12:55
1/5 pepe98 válasza:
A paradicsom sok savat tartalmaz, szerintem csak nem bírja a gyomrod. Lehet már egyébként is van egy kis gyomorsav-túltengésed.
2/5 anonim válasza:
nem bírja a gyomrod. nekem is ég ha nem rakok bele cukrot. mondjuk a bolognaiba, vagy a paradicsomos káposztába. de utóbbit amúgyis édesen szeretem, előbbibe meg egy teáskanálnyit rakok fél kiló húshoz és fél kiló tésztához, tehát elenyésző, de finomabb és nem lángol tőle a gyomrom :D
3/5 anonim válasza:
Az elkészítés nem nagyon játszik szerepet a dologban(hacsak nem rántott ételről van szó), inkább a szervezeted. A paradicsom meg kimondottan a savserkentő élelmiszerek közé tartozik. Nézz utána a neten, mert ezt sokan semminek tartják, de valóságbban sok komoly baj okozója lehet.
4/5 anonim válasza:
Van, aki nem bírja.
Próbáld ki úgy, hogy lehúzod a paradicsom héját/bőrét mielőtt felhasználod. Ha a bőre nem kerül bele, akkor kíméletesebb.
5/5 anonim válasza:
Nem bírod valószínűleg, próbáld meg héj nélkül enni, de lehet, hogy így sem fog menni. Az epéd rendben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!