A nem-vega emberek is mindig szendvicset visznek. Szerintem a kutya nem a vegaságban van elásva, hanem, hogy nincs elég fantáziád.én pl szoktam olyat csinálni, hogy különböző zöldségeket, vagy ilyen grissinit viszek mártogatóssal, esetleg zöldséget, sajtokat. Vagy ilyen tojássalátát. Ha a gyümölcsöket nem is szereted egy jó laktató gyümölcsturmixszal még mindig megpróbálkozhatsz. Esetleg süthetsz otthon különféle zöldséges cipókat, tehetsz bele vajkrémet, vagy tojáskrémet, de akár egy rántottát is beletehetsz, és akkor még tofuról és grillsajtról nem is volt szó. Szerintem határ a csillagos ég, ha az ember hajlandó rászánni az idejét.
2015. szept. 21. 10:48
2/11 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2015. szept. 21. 11:21
3/11 anonim válasza:
fu 1. te igazi nagy vega vagy tojast eszel (csirket!!)
2015. szept. 21. 11:45
4/11 anonim válasza:
A vega meg a vegán között van különbség, szóval inkább te ásd el magad.
Én ugyan nem vagyok vega, de kevés húst és húsfélét eszem. Sokszor viszek feldarabolt zöldséget sajtszósszal, vagy más mártogatóssal, grillsajtos, tofus szendvicset, tojáskrémes vagy sajtkrémes, zöldségkrémes szendvicset, persze ezek akkor játszanak, ha tojást, sajtot, esetleg túrót alapvetően fogyasztasz. Ezekből nagyon sok egyszerű krémet és szószt lehet csinálni, nem drágák és laktatóak szendvicsben. Légy kreatív.. :)
2015. szept. 21. 12:31
5/11 anonim válasza:
Elso vagyok:)
Nem vagyok vega, de ha valaki nem ez nelkul csinalja, akkor lathatja,hogy a vegasagnak tobb szintje van. Vannak pl olyanok akik csak olyat nem esznek, aminek arca nincs, szoval meg halat is esznek!!! Nem kell rogton beszologatni, csak mert te nem tudsz errol semmit. A kerdezo majd kivalogatja maganak, hogy o meddig megy el vegasaggal. Vannak akik tojast sem esznek, sem tejet, de vannak akik meg halat is esznek. Ha valamiben tajekozatlan vagy nem muszaj beszolni, inkabb olvass szepen utana:) A tojas amugy meg nem csirke, ha nem lennel tultenyesztett varosi, akkor tudnad, hogy az max akkor lesz csirke, ha a kakas megtermekenyiti...anelkul csak "petesejt"...
2015. szept. 21. 14:00
6/11 anonim válasza:
Nem vagyok vega, de általában reggelire húsmentes dolgokat eszem. Pl.: zabkása gyümölcsökkel vagy fahéjjal, mézzel, chia puding (chia mag + kókusztej), turmixok (akár zöldségekből), otthon készített zabos sütik stb...
2015. szept. 21. 19:04
7/11 anonim válasza:
Nem vagyok vega, de reggelire-tízóraira nagyon ritkán eszek húst. Amiket szoktam: péksüti, szendvics (sajtkrém, sajt, zöldségek. Nem szeretem a bolti szalámit amúgy se), tojáskrém zsemlével, rántotta, főtt tojás, joghurt, stb stb.
2015. szept. 22. 19:55
8/11 anonim válasza:
szenyát, valamilyen sajtkrémmel+sajt+paprika vagy sali
2015. szept. 22. 20:48
9/11 anonim válasza:
Én legtöbbször avokádókrémet csináltam, pár szelet pirítóssal, és rengeteg zöldséggel (répa, zeller, karalábé, kilós nagyságrendeket vittem)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!