Vegánok! Ha elmentek bevásárolni, mit vesztek?
boltban, piacon zöldséget, gyümölcsöt. mi kenyerete sem eszünk, így az kimarad. rizs, kukoricaliszt, olajbogyó, babfélék, stb. netes bioboltból szoktam rendelni: magliszteket, egyéb gabonákat, hajdinát, quinoát, amarántpelyhet, tápiókakeményítőt, utifűmaghéjat, kókuszolajat, ilyesmit.
lehet sok egyéb (nekem műnek számító) ételt: müzliszelet, kekszek, növényi tejpor, növényitej, pástétom, virsli, szójakocka, stb.
Én a "szenny" kategóriába tartozom...
Kvázi ha valami növényalapú, én megeszem, mindegy, hogy 100 vagy 500 kcal. :D
Alap lista amit párom is élvezettel eszik/iszik:
Tesco rozsos stangli
puffasztott rizs
köles golyó (sokszor hagymás vagy fűszeres nyammmmm)
tortilla pita amit szeretünk konzervekkel megtölteni (bab, borsó, kukorica, bébirépa)
munkába nassnak szezámmag szeletet viszünk (méz nélküli is van már :) )
illetve mióta betojt a juicerünk, elég sok Happy Day 100%-os gyümilevet veszünk, ha nincs időm enni hasznos
A többi olyan, amit szerintem mindenki más is vesz, fagyasztott zöldségek, gyümölcsök, rizs, köles, /durum/ tészta ééés rizstej, mert a krumplipüréről nem mondunk le :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!