Ha tűhegyes fogaim lennének, rovarevő volnék. Ha tarajos lenne a fogam, ragadoznék. Ha recés fogakkal rendelkeznék, csak növényt ennék. De nekem gumós fog jutott, mindenevővé lettem. Egyetértesz?
engem nem zavar ha valaki vega csak ne próbálja meg rámmagyarázni a hülyeségét hogy az jó.
elképzelni nem tudják hogy mitől fosztják meg a szervezetüket. proteinektől, energiától, kreatintól, mindentől ami fontos lenne. de legtöbb azt se tudja ezek mik mert csak divatmajomkodásból csinálják
A dietetikusoknak sincs jobb dolguk. Ez is divat, mint hogy volt, hogy a tejre rámondták, hogy egészségtelen, vagy, hogy sok spenótot kell enni.
Majd ha mindenki alultáplált lesz, főleg a fizikai munkát végzők, akkor majd kiderül, hogy azoknak volt igaza, akik megmaradtak mindenevőnek. Legyél vega, legyél hülye, de ne erőltesd másra, aki normálisan akar élni!
ma 11:37!
Húsevő társadalomban élünk,az emberek betegek, és hullanak, mint a legyek.
Itt van egy sportoló (Richard Gambino), 12 éve semmilyen állati eredetű táplálékot nem evett, mégsem alultáplált!
Hülye, aki mondja!
Én csak azt nem értem, hogy miért mondják, hogy a vegák másra erőltetik. Ezen az oldalon is általában az van, hogy valaki kérdez a vegáktól, és akkor jönnek az okosak, hogy a vegák hülyék és alultápláltak és pfuj. Meg az ilyen kérdéseket, mint ez, is mindig a húsevők írják ki, mintha a spanyol viaszt szarták volna ki épp csak csillaggal nincs odaírva, hogy na ugye, hogy vegának lenni hülyeség.
Akkor ki erőltet kire?
"Egyes esetekben szükség lehet az ételek kiegészítésére vagy egyéb táplálékkiegészítők szedésére, hogy a felsorolt tápanyagok az ajánlott mennyiségben jussanak a szervezetbe."
ez szerintetek normális hogy ezzel kell kipótolni az étrendet?
"A vegetáriánus étrendnek számos előnye van a hagyományos étrenddel szemben:
– például kisebb mennyiségben vannak jelen a telitett zsírsavak, a koleszterin és az állati fehérje, ugyanakkor
– nagyobb mennyiségben jutnak a szervezetbe a szénhidrátok, a rostok, a magnézium, a kálium, a folsav, és az olyan antioxidánsok, mint a C- és E-vitamin, valamint a fitokemikáliák."
úgy mégis miért hátrány ha kisebb mértékben vannak jelen az állati fehérje? én ha nem eszek több ideig húst akkor sokkal levertebb vagyok és erőben is visszaesek. ez tapasztalat. ez kinek jó szintén?hát nekem nagyon nem.
nem akarom megkérdőjelezni a szakértelmét eme cikk szerzőjének, de mégis miért jutna több C és E vitamin a szervezetbe?
ha egy normálisan szakértő által összeállított étrendet megnézünk rájövünk hogy mind szálkásítás mind tömegnövelés közben is KELL húst fogyasztani(pl : sovány csirkehús , halhús, kismértékben marha) mitgondoltok ez véletlen? NEM! a szerveztnek szüksége van húsra.
Egyes esetekben a húsevőknél is szükség lehet táplálékkiegészítők szedésére!
Persze, hogy levert vagy hús nélkül, hiszen hozzá vagy szokva.
És hogy ki a "normális szakértő", nézőpont kérdése.Ha te húst akarsz enni, eleve nem tartod normálisnak a vegetáriánus szakembereket.
ma 11:18!
Akkor miért vannak vágóhidak?
Talán nem tudsz ölni a gumós rágófelületű fogaddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!