Indiaiak azon része ahol nem esznek húst ott mit adnak enni az újszülött gyereknek, hogy ne haljon éhen?
Az újszülött gyereket ott is (mint mindenhol a világban) anyatejjel táplálják. Arrafelé is legalább 2 évs korig szoptatnak, és amikor elkezdenek hozzátáplálni, akkor azt kapják, amit a felnöttek (külön fözöcske nincs), azaz rizs, hüvelyesek, egyéb zöldségek, tésztafélék.
Mellesleg hús nélkül senki sem halna éhen, legfeljebb nem tud minden tápanyagot magához venni.
Azért Indiában a vegetáriánus kultúrának több ezer éves múltja van. Hidd el, hogy ott vegetáriánusként sokkal változatosabban étkeznek, mint mi itt Magyarországon húsevőként. Sokkal többféle zöldséget és gyümölcsöt termelnek, ezeket iszonyatosan változatosan készítik el, rengeteg különféle fűszert használnak.
Ennek ellenére én is a húsfogyasztás pártján vagyok,(főleg gyerekek esetében) de el tudom fogadni, ha valaki másképpen gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!