Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegetáriánusok/vegánok, akik...

Vegetáriánusok/vegánok, akik vissza tértek a húsra, milyen volt újra megenni?

Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 13:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
26%

Mikor olyan éhes vagy hogy a szart is megennéd akkor mindegy.

Több napos éhezés után tömöd magadba ami jön. Nem is érzed az izét. Majd mikor kezdesz jol lakni rád tör az undor és a hányinger és döbbented elkönyveled hogy egy undorító ösztönállat vagy :(

2014. márc. 17. 20:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne egyél újra húst, ne add fel az elveidet mások miatt. Ez nem olyan dolog, amit ne lehetne folytatni, ráadásul pont Németországban, ahol annyi vega és vegán él. Szerintem meg fogják érteni. Ráadásul a legtöbb családban úgysem főznek minden nap, általában a cégnél esznek ebédet, a gyerek meg az oviban, így vagy neked kell főznöd mindenkire (és akkor könnyebben vegásíthatsz magadnak), vagy nem kell főznöd rájuk, csak ha akarsz akkor magadra, mert általában vacsorára hideget esznek (kenyér, zöldségek, rávalók).
2014. márc. 21. 08:03
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Azóta kicsit utána jártam és beszéltem német emberrel, aki mondta, hogy szerinte nem lesz belőle probléma, mert ez ott normálisnak számít. A jelentkezési lapomban feltüntetem, így olyan család választ majd, aki tiszteletben tartja. :)
2014. márc. 27. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!