Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Tudok-e valahol friss epret...

Tudok-e valahol friss epret venni Budapesten?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor volt a tescoban is,h mennyire friss...azt nem tudom:)
2009. nov. 5. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

áruházakban megpróbálhatod, de mivel nincs szezonja, nem olyan az íze, mint nyáron a piacon...

inkább csak víz íze van, a rendeshez képest.

2009. nov. 5. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

TIPP : Én ilyenkor nem vennék epret, mert az az eper tuti, hogy fóliasátorban érlelődött, totálisan agyonpermetezve... :-[

Ha nem akarod a családodat és magadat mérgezni, akkor tanuld meg : akkor vegyél gyümölcsöket, zöldségeket, amikor szezonálisan a szabadföldön érlelődnek!

Én ezt sajnos a saját káromon tanultam meg, amikor télen a tengerimalacaimnak "gyönyörű" salátát vettem...

Másnapra kimúltak...

Mikor megtudtam, hogy azért, mert a saláta fóliasátorban nőtt agyonpermetezett mivolta ölte meg őket, azóta a gyerekeimnek sem vásárolok semmi ilyesmit!

2009. nov. 5. 22:21
 4/7 A kérdező kommentje:
zöldségből nem tudok eperkrémlevest csinálni...
2009. nov. 6. 07:19
 5/7 anonim válasza:

Kettő tippem van:

1.A Lehel csarnokban láttam zöldségesnél

2.A Szentendrei piacon árul egy házaspár bogyós gyümölcsöket(málna,eper,ribizli)egész évben.Ribizlit már nem,de málnát-epret-áfonyát még árulják ezerrel.Nem tudom hogy csinálják.Ők termelik.Egyébként a szentendrei sziget nagy epertermő vidék,tehát helyi eper nem külföldi.

2009. nov. 6. 15:19
 6/7 anonim válasza:
59%

Fóliasátorban termelt salátától nem múlik ki eygetlen állat sem!

Nyugodtan vegyél, ha látsz valahol, semmi bajod nem elszs emmilyen télen termelt gyümölcs/zöldségtől, visznt az biztos, hogy nincs olyan zamatos ízük, mint a szezonban, szabadban termelteknek.

2009. nov. 7. 08:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Így novemberben szerintem friss epret keresni...háát...merész dolog. :)

Amúgy a gyorsfagyaszottal jobban jársz,ízletesebb mint a mostani "friss" eper. A krémlevesbe szerintem pont jó!

Ha meg díszítés miatt kell akkor jöhet a mostani "műeper".

Szerintem.

2009. nov. 9. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!