Paradicsomból, paprikából valami finom saláta receptet tudtok adni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 21:48
1/6 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy a paradicsomot felszeletelem vagy kockázom, paprikát nem rakok bele, de azt is lehet.
És az öntet: olíva olaj, fokhagyma, mustár, só, kis durvára őrölt színes bors.
Lehet variálni, ha van otthon olíva bogyóval, friss bazsalikommal. Ha raksz rá reszelt sajtot, akkor pirítóssal akár vacsora is lehet.
2/6 anonim válasza:
Én a következő, tök egyszerű receptet imádom:
Paprika, paradicsom, salátahagyma csíkokra vágva, kb. egy müzlistálnyi. 3 evőkanál tejföl, csipet feketebors, csipet vegeta rá, és vagy pirított zsemlekockával eszem, vagy fokhagymás kenyérkarikával (pl. Mogyi Rolli, vagy 7days Bake rolls).
3/6 anonim válasza:
1 pohár tejfölbe 1 gerezd zúzott fokhagymát teszek, majd kis kockákra vágott lédús paadicsomot, TV paprikát vékony karikákra vágom, kicsit lesózom, majd kinyomkodom és ezt i hozzáadom, 1-2 órát hűtőben érlelem, nagyon finom húsok mellé.
4/6 anonim válasza:
Csak ebbol a kettobol nehezebb. Susd meg oket fuszeres olivaolajban.
5/6 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a sült salátákat, úgyhogy a paradicsomot és a paprikát kis olívaolajon, apróra vágott fokhagymával meg szoktam fonnyasztani, ezt keverem el a salátával. Még kis olívaolajjal meglocsolom és megszórom friss bazsalikommal. Pirítóssal nagyon finom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!