A hűs evő növények azok mérgezők?
Figyelt kérdés
Ja és ha megeszem akkor már nem vega vagyok?2013. máj. 19. 22:35
1/8 anonim válasza:
"Ja és ha megeszem akkor már nem vega vagyok?" Ettől most a fülemen folyt ki az agyvelőm.
3/8 anonim válasza:
És milyenek azok a "hűs" evő növények. Maaargit!!! Hááá nóóóóórmális???? :)))
Nekem csak forró és langyos evő növényeim vannak, velük fűtöm a lakást. Bár nyárra jó lenne egy "hűs" verzió is :))))
4/8 A kérdező kommentje:
Nem úgy sok növényt megesznek spenot stb... mi van ha én egy ilyen növényt eszek meg?
2013. máj. 20. 09:53
6/8 anonim válasza:
Szerintem húsevőkre gondoltál... Feltételeztem ezt addig, amíg meg nem láttam, hogy spenótot esznek. Innentől kezdve: WTF???? Nem hallottam még növényevő növényről, bár biztosan vannak. A húsevő növények meg amúgy is ritkák, és szerintem alapból alkalmatlanok emberi fogyasztásra.
7/8 anonim válasza:
A húsevő növények nem húst, hanem rovarokat esznek. Tehát attól még vega lennél. Más dolog, hogy a pénztárcádat valószínűleg megviselné a dolog.
8/8 anonim válasza:
Nem szeretnék a lelkedbe taposni de aki rovart eszik az bizony húst eszik.
Mivel a rovarok is állatok.
Egyébként van olyan húsevő növény amelyik kisebb emlősöket is elfogyaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!