Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A hűs evő növények azok mérgezők?

A hűs evő növények azok mérgezők?

Figyelt kérdés
Ja és ha megeszem akkor már nem vega vagyok?

2013. máj. 19. 22:35
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
"Ja és ha megeszem akkor már nem vega vagyok?" Ettől most a fülemen folyt ki az agyvelőm.
2013. máj. 19. 22:41
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
aztaku.vaélet
2013. máj. 20. 03:13
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

És milyenek azok a "hűs" evő növények. Maaargit!!! Hááá nóóóóórmális???? :)))

Nekem csak forró és langyos evő növényeim vannak, velük fűtöm a lakást. Bár nyárra jó lenne egy "hűs" verzió is :))))

2013. máj. 20. 06:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem úgy sok növényt megesznek spenot stb... mi van ha én egy ilyen növényt eszek meg?
2013. máj. 20. 09:53
 5/8 anonim ***** válasza:
18%
spenóóóóóót
2013. máj. 20. 12:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem húsevőkre gondoltál... Feltételeztem ezt addig, amíg meg nem láttam, hogy spenótot esznek. Innentől kezdve: WTF???? Nem hallottam még növényevő növényről, bár biztosan vannak. A húsevő növények meg amúgy is ritkák, és szerintem alapból alkalmatlanok emberi fogyasztásra.
2013. máj. 25. 10:15
 7/8 anonim ***** válasza:
A húsevő növények nem húst, hanem rovarokat esznek. Tehát attól még vega lennél. Más dolog, hogy a pénztárcádat valószínűleg megviselné a dolog.
2013. máj. 26. 17:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék a lelkedbe taposni de aki rovart eszik az bizony húst eszik.

Mivel a rovarok is állatok.

Egyébként van olyan húsevő növény amelyik kisebb emlősöket is elfogyaszt.

2013. máj. 28. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!