Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegák: ettetek meg már véletle...

Vegák: ettetek meg már véletlen húst vagy más valami állati eredetűt, feldolgozott akármit, amit nem akartatok, de akkor nem tudtátok, hogy az is van benne? Mit csináltatok utána?

Figyelt kérdés

2013. febr. 1. 15:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%

en utalom a gumicukrot...

viszont pudingot szoktam neha enni, jo hogy mondod, erre nem is gondoltam, h lehet benne :/

(bocsi az ekezetekert, kulfoldi gep)

2013. febr. 7. 21:45
 12/22 Ovo(-semi?)-paleo-nV válasza:
83%
Jól mondod, az ilyen bolti pudingokban MINDIG van zselatin. De csak jót tesztek vele magatoknak, ha elhagyjátok az ilyen műkajákat.
2013. febr. 9. 08:24
 13/22 anonim ***** válasza:
55%
A szagáról egy idő után megtanulod megtippelni, nekem már a csirkehús tojás is émelyítően büdös. Ha annyira nincs benne sok, akkor az első falat fordul ki a számból. Diszkréten kiköpöm és kész.
2013. febr. 14. 10:41
 14/22 anonim ***** válasza:
52%
hármas,azért ez elég bunkóság, hogy nem mondtátok el neki, hogy mit eszik. én azt hiszem, egyszer jártam így, most nyáron, mikor egy biciklis kihíváson voltam, 33 mérföld tekerés volt. ott adtak ilyen sportzseléket, meg csokit, ilyesmit. a barátnőm szerint abban volt állati eredetű anyag, hát lehet. főleg, hogy utána nagyon szarul voltam egész délután, fájt a hasam. és ugyanő mondta, hogy két ismerősük is járt úgy, hogy vegetáriánusok voltak, és valami bulin mégis ettek húst. aztán mentő vitte el őket, annyira el volt szokva tőle a szervezetük.
2013. febr. 24. 14:35
 15/22 anonim ***** válasza:
32%
Nem tud elszokni tőle a szervezeted, max gyomorrontást kaptak, romlott ételt ettek. Nem kell a hiszti.
2013. febr. 24. 14:44
 16/22 anonim ***** válasza:
60%
de el tud.
2013. febr. 24. 14:49
 17/22 A kérdező kommentje:
a gyomor valamennyi idő után el tud szokni a hústól, és kevés véletlen falat bejutásától még talán nem, de többtől lehet rosszul
2013. febr. 26. 06:49
 18/22 anonim ***** válasza:
51%

Aki szerint nem tud tőle elszokni a gyomor:

[link]

de kiemelem a lényeget, remélem tudsz angolul:

"If someone is a vegetarian for a LONG time (3 years+), then after a while their body stops creating the enzymes needed to digest meat. If that vegetarian who hasn’t had meat for 3 years suddenly eats 2 thick hamburgers, then yeah, it’s going to cause some stomach pains and digestion problems"

Súlyos hasfájdalmakkal pedig igenis a mentő viszi el őket. SZóval nem túlzottan vicces, hogy nem mondtátok el neki.

2013. febr. 26. 10:13
 19/22 anonim ***** válasza:
45%

utolsó, ki az a "nem mondtátok el neki?" szerintem keversz pár dolgot. én mondtam, hogy az én ismerőseim mesélték, hogy nekik volt olyan ismerősük, akik sok év vegetáriánusság után ettek húst, és rosszul lettek tőle. tudták, hogy mit esznek, meg kire érted, hogy "nem mondtátok el nekik? " én nem voltam ott, nem is ismerem őket, pláne, én se eszem húst, én se örülnék, ha belémkényszerítenék, másrészt, tudták, mit esznek.

és én írtam, hogy igenis el tud tőle szokni a szervezet.

2013. febr. 26. 21:14
 20/22 anonim ***** válasza:
67%
19: nem neked írtam, hanem az első oldalon annak, aki csirkét etetett a vegetáriánus ismerősével, úgy hogy napokkal később mondta el neki.
2013. febr. 26. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!