Vegák: ettetek meg már véletlen húst vagy más valami állati eredetűt, feldolgozott akármit, amit nem akartatok, de akkor nem tudtátok, hogy az is van benne? Mit csináltatok utána?
en utalom a gumicukrot...
viszont pudingot szoktam neha enni, jo hogy mondod, erre nem is gondoltam, h lehet benne :/
(bocsi az ekezetekert, kulfoldi gep)
Aki szerint nem tud tőle elszokni a gyomor:
de kiemelem a lényeget, remélem tudsz angolul:
"If someone is a vegetarian for a LONG time (3 years+), then after a while their body stops creating the enzymes needed to digest meat. If that vegetarian who hasn’t had meat for 3 years suddenly eats 2 thick hamburgers, then yeah, it’s going to cause some stomach pains and digestion problems"
Súlyos hasfájdalmakkal pedig igenis a mentő viszi el őket. SZóval nem túlzottan vicces, hogy nem mondtátok el neki.
utolsó, ki az a "nem mondtátok el neki?" szerintem keversz pár dolgot. én mondtam, hogy az én ismerőseim mesélték, hogy nekik volt olyan ismerősük, akik sok év vegetáriánusság után ettek húst, és rosszul lettek tőle. tudták, hogy mit esznek, meg kire érted, hogy "nem mondtátok el nekik? " én nem voltam ott, nem is ismerem őket, pláne, én se eszem húst, én se örülnék, ha belémkényszerítenék, másrészt, tudták, mit esznek.
és én írtam, hogy igenis el tud tőle szokni a szervezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!