Ismeritek ezt a terméket? Milyen az íze/állaga?
Ehetönek nem lehet nevezni, viszont nem is olcsó.
Ha van eszed, akkor veszel normális sajtot, vagy lemondasz róla, de ezt megvenni nem ajánlott, csak pénzkidobás.
A kislányomnak kellene, aki tejfehérje allergiás, így nem ehet sajtot, viszont mielőtt ez kiderült, nagyon szerette.
Azért tettem a vega kérdésekhez, mert első sorban nekik készítik, és gondoltam, itt hátha van valakinek tapasztalata. Azért köszi...
(Amúgy a jobb sajtok simán vannak ilyen árban, sőt...)
Gyerekkoromban nekem is volt tejfehérje-allergiám, viszont akkor még nem voltak ilyenek.
Úgyhogy sajnos nem tudom, de szerintem érdemes egyszer kipróbálni. Hátha ízlene a lánykának. Próbáljátok ki többféleképpen, pizzára, szendvicsbe, hátha valahogy jó.
"vegyél inkább csízió sajtot, az olcsó is meg finom is"
1. Ez NEM sajt, csak utánzat.
2. Lehet, hogy olcsó, de finomnak semmiképpen sem nevezhetö
Kedves 5!
Elolvastad egyáltalán a kommenteket?
Nekem éppen olyan termékre van szükségem, ami NEM SAJT! Vagyis nincs benne semmi tejszármazék!
Kedves 4!
Nagyon köszönöm a tippet, egy kedves ismerősöm a Corát ajánlotta, csakhogy az időközben megszűnt...
Nem járok TESCO-ba, de el fogok menni és nagyon köszönöm a tippet!
Ami az ízét illeti, olyan valakinek, aki nem ehet sajtot, biztosan finom!
én mikor először megkostoltam a csíziót(azelőtt fél évig nem ettem sajtot), finom votl esküszöm! :D
és még most is imádom, komolyan
úgyhogy ajánlom figyelmedbe, nem ritka egyáltalán, egyszerű sarki boltokba is szokott lenni néha
szívesen!:)
Köszi!
Ha Neked van otthon esetleg, megtennéd, hogy megnézed az összetevőket? Tényleg nincs benne semmi tejpor, vagy más tejszármazék?
elvileg van benne kazein, ami meg a tejfehérje egyik alapeleme.
nos, szerintem próbáljátok ki, vagy nagyon durvák a tünetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!