Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Ha tönköly fehérlisztből...

Slobelt kérdése:

Ha tönköly fehérlisztből csinálok búzahúst, akkor kell bele búzasikér?

Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb úgy hangzott, mintha azt kérdeznéd, hogy csinálsz búzasikért, és kell-e bele tenni búzasikért.
2012. aug. 9. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Többnyire búzasikérből kell készülnie a szejtánnak, különben sem az állaga, sem az íze, sem az összetétele nem lesz megfelelő. A búzasikér kb. 80-90%-os glutén (búzafehérje) tartalmú őrlemény, sok-sok munkával pedig bármilyen lisztből lehet előállítani magas fehérjetartalmú masszát(ki kell áztatni belőle a keményítőt). Ezzel azonban nem érdemes foglalkozni, mert búzasikért olcsón lehet szerezni.
2012. aug. 10. 12:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
A tönkölyben sok a sikér, ezért ha saját amgad akarod késziteni, akkor abból érdemes próbálkozni. Viszont külön sikért nem kell beletenni.
2012. aug. 10. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. aug. 11. 15:56

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!