Lehet vegetáriánus pl egy katona, sportoló vagy hegymászó?
" ezeket az állatokat arra tenyésztik, hogy megegyük"
Emeld fel a fejed, és ússz ki a társadalom lerántó mocskából.
"ezeket az állatokat arra tenyésztik, hogy megegyük"
EZEK az állatok semmivel nem érnek kevesebbet a dédelgetett házikedvenceknél te f.sz! Sőt, az embernél sem, nem kellene elfelejteni, hogy az az ember is csak egy, az állatfajok között. Mindannyiunk ugyanúgy érez fájdalmat, szenvedést, szomorúságot, dühöt, éhséget. Minden állat szenved attól, ha bezárják, ha nem élheti meg természetes ösztöneit, ha soha nem láthatja a napot, mert egy óriási üzemben több ezer társával kell nyomorognia élete végéig. aztán később a vágóhídon talán mázlija van, ha nem k.rják el a kábítását, és talán nem kell tudatánál lennie amikor kivéreztetik, vagy még élve kerülnie a forrázóvízbe. Ez ugyanolyan borzalmas a csirkéknek, disznóknak, marháknak.... mint a kutyádnak, vagy akár neked lenne! Nem szenvednek kevésbé!
Sok embert ez nem érdekel, mert fogalmuk sincs az empátiáról, de legalább ne írnál ekkora baromságot, hogy nekik ez a sorsuk, és ez így van rendjén. Mintha egyébként érzelem nélküli gépek lennének, akik csak esznek és sz.rnak és híznak, és egyetlen önálló gondolatuk sincs.
Ennyi erővel mondhatnám, hogy a rabszolga-felszabadítás is felesleges volt, hisz ahogy te mondtad "ezeket arra tenyésztik".
"Ezek csak állatok?"
Persze. De úgy nem, hogy csak kihagyja a húst. Normális étrend az kell, de a húsevőknek is kéne, csak róluk nem feltételezi senki, hogy hiánybetegek lennének, pedig az egyoldalú táplálkozás ugyanúgy azt okoz náluk is. Lakto-ovo vegaként, odafigyelve az étrendemre szerintem sokkal változatosabban eszem, mint sok húst is evő ismerősöm.
A B12 az egyetlen vitamin, ami tényleg problémás lehet, ezt érdemes pótolni.
Én sokkal egészségesebb vagyok azóta, immár 5 éve, hogy nem eszem húst. Kevesebbet és rövidebb ideig vagyok beteg, jobb az emésztésem, tisztább a bőröm és nagyobb a fizikai állóképességem. Dolgozom két állásban, tanulok, hegyet mászok, barlangászok, és semmivel se bírom rosszabbul, mint mások.
26, L.
Nem rég voltam Bécsben, ott töltöttem egy hetet. A Stefans Dóm előtti vásárló utcán, vegetáriánusok tüntettek, hoztak filmeket a vágóhidakról és egyéb olyan helyekről,ahol kizsákmányolják és kínozzák az állatokat, az emberekért. A fimben tényleg elképesztően durva volt, mutatták,ahogyan levágták egy kiskutya fejét!
Tudjátok mit csináltak az osztrákok? Adakoztak, és érdeklődtek. Kezet fogtak a vezetővel.
Akkor értettem meg, hogy Magyarország pontosan hol is csúszott el: a népen. A népen,amely nem akar felébredni és fél az igazságtól. Ha hasonló akciót csináltak volna Magyarországon,bizonyára pereskedés lett volna a vége. Pont mint a Négy Mancsos ügynek.
Emberek, fejlődni kell! Jóságosnak kell lenni! ÖNZETLENNEK, magyarok!
de én ismerek feketeöves vegetáriánus taekwondóst, aki egyben thai boxol, meg nyert is nem tudom, mit. ugyanő végigcsinálta a Vasember próbát. Kőbán Rita is vegetáriánus, és azért van neki ereje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!