Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mit csinálnátok ha kiderülne...

Mit csinálnátok ha kiderülne utólag hogy húst ettetek?

Figyelt kérdés
:S
2011. máj. 23. 20:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
85%

Én vegetáriánus vagyok, és már az étel illatán is megérzem, hogy tartalmaz-e húst. Vagy ha már csak a gyanú felmerül, akkor rákérdezek, megnézem...

Volt már rá példa. Erre beszóltak, hogy ugyan mi bajom lenne egy kevéske hústól... csak ezzel meg elérék azt, hogy mindent (amit mondanak, tesznek, kérdeznek) megvizsgálok azóta ezen emberek esetében.

Ugyanis felőlem mindenki azt eszik, amit akar, DE tartsák tiszteletben az én életvitelemet is!

Egyébként nekem, mint vegetáriűnusnak már a húst tartalmazó étel illatától is hányingerem van.

2011. máj. 23. 21:34
 12/28 anonim ***** válasza:
82%
Nem csesztetés, de mit ettél, hogy nem vetted észre a húst? Csak azért, mert unokaöcsém(5 éves) nem hajlandő húst enni, és hátha a tudta nélkül adhatnák neki.
2011. máj. 23. 21:44
 13/28 anonim ***** válasza:
Állítólag a vegák még azt is megérzik,amiben hús főtt.Akkor te hogy nem vetted észre?
2011. máj. 23. 22:52
 14/28 anonim ***** válasza:

Ne hánytasd meg magad! Tedd túl magad rajta, én is vega vagyok, szóval megértelek, de ennyire ne parázz!

Illetve ha allergia miatt nem eszel, akkor orvos! Mert akkor bajod lehet!

2011. máj. 24. 16:02
 15/28 anonim ***** válasza:
91%
Volt rá példa, bár ritkán, mivel az esetek 95%-ában én is kiszúrom a húst (vagy csak az ízét is). Akkor fordult elő, ha csak minimális volt a kajában mondjuk szójával keverve. Az már nehezebb dió, hogy a zsírt kiszúrjam egy kajában.
2011. máj. 24. 18:15
 16/28 anonim ***** válasza:
91%
Egyszer a nagyim véletlenül hússal főzte nekünk a zöldséglevest, aztán észbe kaphatott, mert nekünk már nélküle tálalta fel. 20 éve nem eszünk húst, végighánytuk az egész éjszakát. A férjem is sejtette már közben is meg én is, de nem mertünk szólni :-D
2011. máj. 24. 20:48
 17/28 Vree ***** válasza:

Egészségügyi okból vagy elvből vagy vegetáriánus:

Ha elvből, akkor semmit. Mondj el három Miatyánkot mert vétkeztél.

Ha egészségügyi problémád van akkor sem valószínű hogy kis mennyiségű hús ártalmas lehet, vagy ha igen (pl. egyik kuzinom borzasztó allergiás a halra) akkor már megtörtént a baj. Vagy kihevered, vagy orvoshoz mész ha nagyon erősek a tünetek.

2011. máj. 27. 18:20
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

Nos mível megetted, valószínűleg ízlett, tehát lehet továbbra is húst is enni.

Természetesen kívétel az allergia, de tudsz irogatni, tehát nem lett bajod tőle.

2011. máj. 29. 10:54
 19/28 anonim ***** válasza:
91%

Mérges lennék, mivel ez csak akkor fordulhat elő ha 1., a hely, ahol rendelek rossz kaját hoz ki vagy 2., az ismerőseimnél/barátaimnál eszek, és át akarnak verni. Főleg ha rá is kérdeztem. Nem vagyok hülye, az estek 90%-ban tényleg levágni a kaja szagából is, hogy húsos, de azért vannak becsapós dolgok. Pl. leves, ha leszűrik vagy a zsír, mint az egyik válaszadó írta. A töltött dolgokba is lehet csempészni úgy, hogy csak akkor tűnjön fel, ha lenyelte az ember. Vagy szójával keverve, esetleg pizzán jól elrejtve a feltétek alatt.

Mindenesetre ha már megettem eléggé bánnám a dolgot és valószínűleg rossz hangulatom lenne egy ideig, de azért nem hánytatnám magam, ugyanis az ártalmas. Ha nem tudtál róla szerintem bőven elég, hogy lelkiekben bánod.

2011. máj. 29. 20:26
 20/28 anonim válasza:
Utólag??? Én alapból tudom hogy mit mikor eszek! Amúgy nincs értelme vegetáriánusnak lenni..nagy butaság mert ennyi erővel semmit nem ennénk meg...
2011. máj. 31. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!