Milyen nem romlandó, félkész kajákat vinnétek magatokkal egy 10 napos külföldi útra, az ott tartózkodás idejére?
Három barátommal egy olyan helyre (külföld) megyünk, ami nagyon távol esik a lakott területtől, így a bolt is távol van csak. Továbbá a hely, ahol alszunk, az se felszerelt (például nem tudunk főzőcskézni, stb.).
Milyen instant, félkész ételek vannak, amelyek nem romlandóak, és ilyen helyen is elkészíthetnénk?
Nem bántódtam meg a húsos ételek ajánlása miatt. Főleg amikor valaki picit figyelmetlen, de jóindulatúan írta a választ.
Aki pedig a disznót ajánlgatja továbbra is, annak csak azt tudom mondani, hogy a disznóhús az, amit soha nem ettem (kivéve egyszer), és nem is ennék. De a humor tetszik, jót nevettem. :D
Néhány ezer forintért lehet kapni "patronos" gázfőzőt, a belevaló eldobható palack 2-3oo forint, és máris 80%-kal nőnek a lehetőségeitek.
A készétel konzervek közül a "Házias ízek" fantázianevűt javaslom, a többi többnyire nem ehető kategória.
Ha áram van, akkor elektromos rezsó, meg egy motoros hűtőtáska is jó szolgálatot tehet.
Ez valami táborozásféle dolog? Tök jó lehet.
Amit én vinnék, szintén konzervek, só, fém teáskanna, tea, aszalt gyümölcsök, alma, üvegtészta (főzni se kell, csak forró vízzel felönteni. Ráadásul borsóból vagy rizsből van); répa, Abonett vagy kétszersült, kemény sajt (ha esztek ilyet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!