Miért öklendezem a hús szagjától? Kiskorom óta ez van pl disznóvágáskor látni se akarom plusz étvágyam sincs folyton öklendezem. Utoljára 3-4 évesen ettem húst és volt olyan alkalom hogy ha ettem is húst hánytam is ki.
Figyelt kérdés
jan. 20. 15:11
1/10 anonim válasza:
Akkor ne nézz rá,ne menj a közelébe,maradj vega továbbra is.
4/10 anonim válasza:
Talán nem volt megfelelően fűszerezve. A hagyma és fokhagyma elnyomja a nyers hús esetleg undort kiváltó szagát. Nyilván egyszerűen pszichés oka van, benned a disznóölés "szörnyűsége" összekapcsolódott a hús szagával.
5/10 anonim válasza:
Mi tudjuk, hogy te miért vagy zizi?? Ez a te saját kihívásod, jöjjél rá magad, hogy mitől van ez, próbálgasd.
Egyikünk sem táv pszichológus.
Aki meg ötleteket ír neked, de az számodra nem tetszik, azt meg jól lepontozod.
6/10 anonim válasza:
Mi a kérdés? Nem bírod a húst így nem is eszel. Mi ezzel a probléma? Ettől nem vagy egyedi.
7/10 anonim válasza:
Felteheöen valamelyik húsemésztö enzim nem müködik vagy hiányzik nálad, ez eöméletileg nem probléma, ha nem esik jól/nem birod megenni, akkor egyszerüen kihagyod az életedböl.
8/10 anonim válasza:
Én pl csak megfogni meg elkészíteni utálom, ezért nem id teszem, így hétköznap vega vagyok, húst csak akkor eszem, ha más teszi elém…
Felvágottakat meg ilyen szarokat meg nem eszem.
9/10 anonim válasza:
Legközelebb ne nyersen, hanem sütve melegen edd a húst.. :)
10/10 anonim válasza:
Én a disznóvágás hangulatátóp öklendezem… a sok részeges balfax, a kötelező pálinka, meg a belek szaga…az utóbbi 5évben halaszthatattlan dolgom is volt minden disznóvágáskor amire meghívtak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!