Tejmentes étrendhez melyik tejpótló italt ajánljátok, ami főzéshez is megfelelő?
Szerintem ezt így nem lehet megmondani. Minden márka minden terméke tök más. Vemondoból például iható a rizstej, de az összes többit utálom. Alpróból szinte mindegyik jó, de az alap ára nagyon túl van árazva, viszont manapság valahol mindig akciós 700 körül. Tesco gyári szar, a Happy meg olcsó és jó, bár abból a mandulás borzalom, összes többi jó.
Főzéshez ha tejszín kéne, akkor a tescokban mindig van Meggle növényi tejszín 370ft körül, az nagyon jó. Vemondo zabtejszín megint csak nem jó.
Attól is függ, mit főzöl. Nekem például csokipudinghoz pont a Happy mandulaitala jött be. Minden máshoz a rizses verzió, esetleg a kókuszos. Meginni nem sok értelme van őket, hacsak nem a tej-élmény pótlására. De érdemi hasznos tápanyag nemigen van bennük, legalábbis amit én néztem, abban nem volt.
(Nekem csak egy pár hónapig volt szükségem rájuk, a fiam volt tejallergiás akit szoptattam, és a tehéntejfehérje átkerül az anyatejbe kis mennyiségben, másnapra ekcémás lett, ha véletlen ettem valami tejeset.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!