Budapesten hol szoktatok venni vegán sajtokat?
Figyelt kérdés
Milyen üzletekben szoktatok látni vegán sajtokat?2023. okt. 14. 20:04
1/5 anonim válasza:
A bio boltokban ahol árulnak diétás mindenmentes lisztet pl szafi free cuccokat ott szokott lenni.De egyébként auchan( Miskolc) Van egy részleg ahol van mindenféle vegán hűtött cucc.Violife sajtra gondolsz?
2/5 anonim válasza:
Ha "vegán", akkor az nem sajt :)
3/5 anonim válasza:
oké de mi ezt ìgy hívjuk.Tejfehérje allergiás vagyok és violife sajtot eszem a csomagolására ez van írva bármennyire is mindenki tudja hogy az nem sajt.
4/5 anonim válasza:
minden bio boltban de mar lidlben is van
5/5 anonim válasza:
A bioboltokkal lehet a legbiztosabbra menni, de sok Lidl, Aldi és Spar is rendelkezik ilyesmi termékekkel. Violife, ami szerintem a legfinomabb, az viszont ritkább ezekben az üzletekben. Lidl-ben a Trapi márkájú cucc szinte mindig van, viszont nekem az nagyon nem jön be :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!