Tisztelt vegánok! Hogy érzitek magatokat a Zamárdiban elővezetett performance után? Rendben van ez?
Szerintem több szempontból is sikerült túllőni a célon.
Azért az arcátlanságnak is van határa!
De állok elébe a vitának.
“ Vegán étrendet nem lehet jól csinálni”
Forrás? Dietetikusok és hozzáértők szerint lehet.
“ információid szerint ennyi a vegánok problémája, hogy levágnak állatokat?”
Amikor épp a hús ellen demonstrálnak akkor gyanítom épp igen.
Az átlagember számára ez visszataszító, azonban ez is ugyanolyan sikeres demonstráció volt mint a tejkiöntős.
Kétszer kerültek be a Balázsékba, egyszer az RTL Reggelibe. Erről beszélt mindenki. Van egy réteg, aki képtelen felfogni, hogy ennek mi az értelme.
Pl. aki azzal érvel, hogy szegény gyerekek is látták, és felhozza hogy disznóvágásra sem viszel kisgyereket... ez a lényeg. Ha valamit nem mutatsz meg a gyerekednek, mert durva, akkor nem lehet hogy végre sem kéne hajtani azokat a dolgokat?
Mondjuk nem tudom, falun semmi extra nincs abban ha a gyerek ott van a csirke- vagy disznóvágáson.
Aki meg nem bírja, az minek eszi meg utána?
A vegánok éljék a saját belátásuk szerint az életüket, ne akarják másokra erőltetni. Ha egyszerűen csak példát mutatnak, az bőven elég.
Azért káros amit csinálnak, mert ebből kizárólag ellenségeskedés lesz.
28-as!
Nagyon egyszerű, a vegánok más emberekre akarják ráerőltetni az akaratukat, nem az állatokra. A legyilkolt állatokat nagyrészt erre a célra tenyésztik. Én egyetlen embert még csak nem is kérek arra, hogy húst egyen, ha nem akar.
Egyetértek Veled, Kérdező...
De ez még csak a kezdet. Nagyon úgy tűnik, hogy ez is az új világrend része lesz, hogy meg fogják szabni, mit együnk, mit ne együnk, mint a készpénz megszüntetése, a woke erőltetése, chip-beültetés, a covid- cirkusz, stb. Én eddig ezt nem akartam elhinni, mert nem vagyok összeesküvés-elmélet hívő, de sajnos lehet benne valami.Felfordult a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!