Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegetáriánusok miért esznek...

Vegetáriánusok miért esznek néha halat?

Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 11:08
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
0%

Nem mondtam hogy nem gyilkol, persze hogy védi a területét meg magát. Azt írtam hogy nem eszik húst. Az elefánt is széttapos ha a kicsinyét vagy magát veszélyeztetve érzi. Mégis növényevő.

És mi a hivatalos teória ezzel kapcsolatosan, hogy eltűnik? Mert nekem nem logikus. A hátsó fogak rágásra vannak, és mi még ma is használjuk őket. Akkor miért tűnik el egy közülük? Nem kötekedésből kérdezem csak télleg nemtudom.

2022. jan. 11. 17:58
 32/32 anonim ***** válasza:

Nyugi, a gorillapapa meg is eszi.

Azt kérdezd aki rajtunk szórakozik az evolúcióval, az fog neked erre válaszolni. Az tök egyszerű tény, hogy az előkapart ősembernek milyen és mennyi foga volt és milyenné lettek ezek manapság nálunk.

2022. jan. 11. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!