Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Szerintem vega dolog egy jó...

Szerintem vega dolog egy jó dolog vagy nem? Egészséges szerintem vega élet!

Figyelt kérdés
2021. okt. 24. 14:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%

"Sokkal jobban érzem magamat amikor nem eszem húst!"

Annyira hogy ezt még bizonygatnod is kell vadidegenek előtt az interneten...

2021. okt. 24. 20:22
 12/18 anonim ***** válasza:
62%

Szuper, hogy most jobban érzed magad! Van, akinek az emésztőrendszere kevésbé bírja a húst és a zsíros ételeket. Nem vagyunk egyformák.

Azért figyelj oda, hogy változatosan táplálkozz, hogy hosszútávon se legyen ebből problémád. Olvass utána, hogy a szervezetednek milyen tápanyagokra van szüksége, és ezeket milyen ételekben találod meg. Vegaként nem nehéz minden tápanyagot bevinni, de azért egy kis tudatosságot igényel. Attól, hogy vega vagy, még nem leszel automatikusan egészséges.

2021. okt. 24. 20:33
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván lehet rosszul csinálni, de a legtöbb ember eszik húst, mégis rosszul táplálkozik és beteg is lesz tőle. Ez nem a húsmentességen múlik.
2021. okt. 25. 01:22
 14/18 anonim ***** válasza:
84%
Kit érdekel, de őszintén? Provoktív kérdés, semmi értelme.
2021. okt. 25. 10:45
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne bántsátok már, ő még gyerek, hadd lelkesedjen! :)
2021. okt. 26. 20:53
 16/18 kémény100 ***** válasza:
56%
Az ember a fogazata és a gyomorfelépítése folytán mindenevő. Ha egészséges akarsz lenni, mindenféle alapanyagot kell enned. Vannak olyan anyagok, amik a vegán ételben nem találhatók, ezért hiánybetegségek léphetnek fel. Mindent kell enni, a mennyiség a kulcskérdés.
2021. okt. 31. 08:13
 17/18 anonim ***** válasza:

Aha és mik ezek a tápanyagok? Ha ennyire biztos vagy benne, hogy van ilyen.

2021. okt. 31. 10:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Én jobban érzem magam, de nagyon nagy odafigyelést igényel. Ha össze-visszakajálok és trasht zabálok akkor ugyanúgy sz*rul érzem magam. Ha változatosan, a megfelelő makrobevitelre odafigyelve étkezem (ami azért is fontos mert sokat sportolok) akkor viszont sokkal, de sokkal jobban érzem magam, mint anno húsevőként (most vegán vagyok). A vegánságom előtt nagyon tisztán ettem húsevőként is, de ég és a föld a közérzetem.
2021. nov. 3. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!