Aki vegetáriánus az miért lett az és hogy kezdett neki?
Én még csak fél éve nem ettem húst, de korábban ez elképzelhetetlennek tűnt számomra. Volt egy hosszabb betegségem, ami alatt elment az étvágyam. Amikor meggyógyultam, szép lassan próbáltam bevezetni a húsevést, de mindannyiszor kihánytam. Azóta nem is erőltetem. Bizonyára nincs rá szükségem.
Helyette sok olyan ételt eszem, amit mások inkább köretként fogyasztanának, pl. csőben sült zöldségek, zöldséges-fetás-csicseris hajdina, de eszem tésztát is különféle szószokkal, néha rántott gombát, zöldségfasírtokat, leveseket. Ezen kívül szendvicseket, zöldségkrémeket, gabonafeltéteket, joghurtot. Nagyon jól elvagyok így.
Egyébként nekem is volt egy lelki mélypontom ez idő alatt, gyanítom, hogy van hozzá köze, teljesen megváltoztam, nem csak az étkezési szokásaimban.
130kg felett voltam, épp egy teszkós nagybevásárlásra keszültem, mikor kiszúrtam egy sovány sportos fickót és poénból elkezdtem követni, majd mikor már nagyon furcsáltam a választásait, leszólítottam, beszélgettünk teljesen ismerettlenül, majd segített bevásárolni 1 hétre...
Nálam így kezdődött, aztán kis idő múlva életmóddá vált, mára pedig ez a természetes így 15év távlatából...
Jelenleg allulról karcolom a 80at, pedig sosem fogyóztam célirányosan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!