Egy normál fogmosás után mennyi kalóriamennyiség jut az ember szervezetébe?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés meg minden de érdekelne és jó lenne ha normális választ írnátok és nem kritizálnátok! (köszi)2010. szept. 1. 17:44
11/17 anonim válasza:
inkább kalóriaégetés.
bevitel nulla kalória ,
fogmosás elvégzése kicsit több.
12/17 anonim válasza:
Hát azért az egész felsőtestre kiterjedő nyögve erőlködés elképzelhető, hogy több kalóriát éget, mint a fogmosás közbeni kézmozdulatok. :P
14/17 anonim válasza:
szerintem amennyi kalóriát beviszel fogkrém evéssel , annál többet égetsz el fogmosás közben :D
15/17 anonim válasza:
szarás közbén hány kalóriát égetünk el??
Ha az embernek szorulása van, akkor elég sokat:)
16/17 anonim válasza:
Az attól függ mivel mosol fogat :D Ha cukoral akkor gratulálok.
Vannak édesítőmentes fogkrémek is...
De ez a kérdés miért van a vegetáriánusoknál? A kalória az nem állati eredetű XD
Hogy ne legyen 100%ban off, a Dr.Hauschka gyárt mentás vegán fogkrémet.
17/17 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Te fogmosás után még eszel???!!! Vagy miből jutna energia? A fogkrém habjából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!